Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Merhaba grup :)

Sizlerden ölçülerinizi alcam ve formanın arkasına hem isim hemde nick name gibi birşeyler yazdırabiliyoruz.İsteyenler bunuda belirtsin.

Ölçü: m (38)
Formanın arkasına isim: Şafak Atilla Akpınar
Formanın arkasına nick name: ¹°° Ђ¡ñ Ђ∂Łoñ©uk

Misal yukarda ki gibidir.Nasıl gözüktüğünü sizlere resim ilede aşağıda gösteriyorum Sizlerden bekliyorum beyler-bayanlar

http://img697.imageshack.us/img697/1817/09012010742.jpg

Scudo
ölçülerimizi göğüs,bel,boy olarak verebilirmiyiz???
ne zamana kadar verememiz gerek???

Bana da XL olur sanırım. Nick istemiyorum sadece adımın yazması yeterli olur.

Safakcigim, forma konusundaki gelisme beni cok sevindirdi, duygulandım :D
ben bir tane kendime, bir tane de Efe'ye yaptırmak istiyorum... Bedeni XXS sanirim :D

@Ahmet Dalgıçoğlu

Anaaaa ben de oğlana yaptırıyım hakkaten. Ama bedeni nasıl olur bilmiyorum. XXS olur herhalde, büyük gelirse seneye de giyer:D

• Beğen
Tepkiler: lindemann ve ASTRO
@sottozero

Yaptırmazsan zaten ya pişman olursun yaptırmadığına, ya da sen de formanı giyemezsin... el mahküm :D
Biz de nick istemiyoruz, isimler de "Efe Dalgıçoğlu ve Ahmet Dalgıçoğlu"

arkadaşlar mrb. hem bisiklet konusunda hem de sitede yeniyim. valla imrene imrene yazdıklarınızı okuyorum. nasip olursa 2 ay sonra ankaraya tayin olacağım. diyarbakır gençleri bisiklete çok meraklı olduğundan ilk iki bisikletimi geri vermemek üzere ödünç aldılar :) 1 ay öncede salcano astro m bisiklet aldım. burada bisiklet meraklısı olarak gariban kaldım yahu, tek başıma turluyorum. nasip olup geldiğimde beni de gurubunuza dahil edersiniz umarım. sevgiler saygılar.

http://i44.tinypic.com/2dcj1wn.jpg
Yukarıda ki tabloda gögüs çevrenizi ölçükten sonra hangi bedene denk geldiğini görebilirsiniz. Bel ölçünüzü özellikle ölçmenizi istiyorum.

Bu küçük gelişme inan mutlu etti abi benide :D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@ibrahim siper

Merhaba ibrahim bey Ankaraya geldiğiniz ilk günlerde buluşmalara katılabilirseniz tabi ki mevcut aktivitelere de katılabilirsiniz.

Safak, benim ve oglanin ölcüleri en kisa sürede sana ulastiracagim..
Deadline ne ? Fiyat belli mi ? kücük bedene indirim var mı ? :D

Ben ölcülerimi vereyim...
Efe gögüs 60 / bel 55
Ahmet gögüs 100 / bel 85
Kipeo uygun gibi......
fis almasak kdv düserlermi?

Bilgilerime fiyatın muhakkak düşmesi gerekiyor.Ama gıcıklığına diyebilirler öyle birşey yapamayız cart curt diye (fat. işlem yapmıyoruz gibilerinden)

En az 4 en fazlada 9 liramız cebimizde kalır.

Verdiğin site ilede bi temasa geçeyim mertim cevaplarını buraya yazarım

ankara ankara güzel ankara seni görmek ister her bahtı kara :) sonunda ankaradayım :) güzel bir alanya gezisi oldu darsısı başınıza hepinizin dimçayı yolunu ve dimçayını alanya kalesini kızıl alan inişini görmesini isterim :) resimleri face'e koydum bakmak isteyen oradan ulaşabilir :)

şafak abi forma konusundaki gelişme benide sevindirdi :) kipeodaki hilal ablayla uzun bir iş muhabbetim oldu baskılı t-shirt sattığım için ondan uzun uzun bilgi aldım en kısa zamanda farbrikalarınada gidecem istersen bende konuşabilirim orada hiç aklıma gelmedi anka için fiyat almak :/

Fevzi Açıkalının ahmet abi tarafından oluşturulan grubunda bir üye şöyle bi sitek belirtmiş :D
Türk yıldızlarını fevzi bey anlatsın diye :D
Bende özçelik ve azıcık fevzi beyi özetledim :D
Monopalet pilotumuz şu an 1000 metre irtifada dalışınıgerçekleştiriyor.Pilotumuzun üstünde mayosu ve diğer ekipmanları mevcut.Fevzi hocamız ise şu an uçuşun gerçekleştirildiği doğanın bitki örtüsünü vericek.

Sizde fevzi bey ve özçeliğin türk yıldızları uyarlamasını yapabilirsiniz.Ahmet abi ve serdar abiden bombalar bekliyorum :D

Geri