Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

bu konuda forumda rize- trabzon ve giresunlu bisikletçi arkadaşlar var. sürekli sahilden turluyorlar birkaç turlarını okudum . rize ve trabzon ekibi daha organize , doğa sporları gibi bi kulupleri var. onlardan fikir alınabilir. hopadan samsuna mı yoksa samsun- hopamı konusunda. tarih olayına gelince ; 19-23 mayıs baba gökovada , 5 haziran 19 haziran baba bodrumda , oğlum sınava girecek 19haziranda öss ye, temmuz başından itibaren bana uyar ama erken bildirmem lazım izin günlerimi sırayla izin alınıyor, işimde bugün git yarın gel yok :) .

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Scudo
@Ahmet Dalgıçoğlu

ahmet çok isterlerse hatunlar araba ile arkamızdan gelirler.4 kişi olurlarsa takip ederler bizi . bu konuyu görüşebiliriz.

ASİL LİSTE
1.Ahmet DALGIÇOĞLU
2.Serdar GÜLTEKİN
3.Orkun ÖZDEN

YEDEK LİSTE
1.????

tabi uygun olduğum tarihte olursa....

halil in turunu okudum da simdi... manzaralar nefis, fotolar harika... heyecan sardi simdiden.... her bisikletcinin mutlaka yapmasi gereken bir tur bence... sabirsizlaniyorum....

Ya benim donus yine temmuz ortasini bulcak ben Ramazani hic dusunmemisim nasil olcak simdi ?Tam tarihi anlayamadim haziran sonumu agustos mu bu arada Murty artik THY li oldu yani kurumsallasti haberiniz olsun :)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Tarihi kesinlestirmeye calisiyoruz murtcan, en azindan tarih araligini... henüz kesin birsey yok :S Benim fikrim ramazandan önce olsun, karadeniz olacagi icin :D

Murty, bu arada THY isi de hayırlı ugurlu olsun. THY sayesinde belki uluslar arasi turlar da düzenleyebiliriz :D "Murty sagolsun" :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: murty
Asil listedeyim :) Belki haziran başında tatile gider turun kesinleştiği tarihlerde ankarada olur sizlerle gideriz.

ASİL LİSTE
1.Ahmet DALGIÇOĞLU
2.Serdar GÜLTEKİN
3.Orkun ÖZDEN
4.Şafak Atilla AKPINAR:D

THY den artık bir sürü promosyon isteriz murat yastığı,anahtarlığı,viskisi,bardağı ne bulursan zulaya at bi tanede asyalı bi kız istiyoruz :D

thy den aldığı maaş ilede bence süper bi yol makineside kurabilir

Ben geliyorum abi. Yarın çooook ama çok müsaitim. Yapacak daha iyi bir işim yok:D eğer sizinle buluşmazsam hanım zorla kayınvaldenin doğumgününe götürcek.:D Saat 12-12.30 gibi müsait olurum ben. Nereye derseniz de gelirim.

• Beğen
Bende uygun olurum abi :) kızılaydan bir yeremi gideceğiz yoksa normal kıyafetler ilemi gelelim?

@Şafak Atilla Akpınar

Normal kıyafetle geliriz herhalde. Ben zaten bisiklete binemiyorum. Ama harita filan getirirseniz tur için hayal kurarız, plan yaparız.

• Beğen
ben de uygunum...saat ve yer söyleyin yeter.bisikletle gelecek olursa ona da eşlik edebilirim haber versin burdan yeter...

Güzergaha gerek yok yok sadece başlangıç ve bitiş noktalarını saptamak ve birde harita yeterli.. gerisi zaen tur esnasında şekilleniyor. Geçenseneki çanakkale seferinden tecrübe sabittir ki plan gerçekten bir işe yaramıyor :D

harita + kafadengi arkadaş = güzel bir tur

Listede bir numarada benim neden ismim yok :(
ya bensiz mi gitceksinizzz :)

• Beğen
@aurora79

Abi en iyi sen ifade etmissin zaten birde saglam GPS ve koylulere inanma :) bu ikisini de eklesek herhalde iyi olur :in:

@Ahmet Dalgıçoğlu

Bende uygun görünüyorum abi. Saat söylemeniz yeterli.

ASİL LİSTE
1.Ahmet DALGIÇOĞLU
2.Serdar GÜLTEKİN
3.Orkun ÖZDEN
4.Şafak Atilla AKPINA
5.Caner ÖĞÜLMÜŞ ( anarşik :p )

eğer haziran ve tur temmuzda olursa kesin geliyorum :) ama temmuzun son 5günü olmaz :)

Geri