Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Abi Eğim nasıl peki ben eğimi görmek için yolu sitelerde çizdim fazla birşey çıkmıyor %3-4

Scudo
@Şafak Atilla Akpınar

Sahil yolunda eğim yoktur fazla, ama yollar acayip dar. Arabalar sorun yaratabilir.

simdi baktim da hopa-samsun arasi 500 km, bence makul..... egim ile ilgili bilgi verebilen yokmu?

@sottozero

balığın yanında rakı varmı rakı.....:D

Ben şimdi rotayı google earth den çiziyorum. Daha önce tur düzenleyen kişiler ile irtbata geçip,gidilmesi gereken yerleri ve oralarda vakit geçireceğimiz için kamp yerlerinide belirlemeye çalışacağım tabi tahminen bi fizibilete çalışması yani :D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Herkese günaydin..... Karadeniz sahil yolunun egimi hakkinda birsey bulamadik mi ? Nette ben pek bilgiye rastlayamadim....

• Beğen
Tepkiler: ASTRO
Sahil yolu olduğundan eyim yoktur denizi doldurdular diye biliyorum...

• Beğen
sahili katledip doldurdular eğim falan yok sahil yolunda . yanlız işin keyifli yani sahil yoluna paralel eski yoldan gitmekte. yada yer yer eski yola girilebilir . sahil yolu otoban gibi bir yol .

• Beğen
Abi yolu eğimini çıkaracak şekilde çizdim ama samsun civarlarında yol 8 çiziyor.Yoldan devam etmek istiyorum ama program izin vermiyor bu akşama doğru sizlerle paylaşırım :) Eğim %2-3 arasında abi yok gibi yani

• Beğen
Süpersiniz.... Rotayı Hopa - Samsun olarak kesinlestirebilir miyiz .....? 500 km
Herkes icin uygun mu ? Tarih olarak hangi öneriler var acaba......?

selamlar abiler,arkadaşlar,kardeşler...

uzuuunca bi sessiz kalarak forumu ve sizleri uzaktan takip ettikten sonra,tam bu konuda bişeyler yazma ihtiyacı hissettim...:)

güzergah olarak sanırım sona varılmak üzere,seçilen rotada her ne kadar yokuş olmaması sevindirici olsa da hem düzlük hem de sahil olduğu için rüzgar engeline takılma olasılığı da konuşulmalı diye düşünüyorum.tabi yokuşmu rüzgarmı diye bi seçme olursa çoğunluk rüzgar seçer heralde yine...

tarih olarak ise ahmet abi öneriler demiş;ben kendi açımdan haziran ortası ile en geç tammuz başı olursa ve aksilik olmazsa katılabilirim...

ve en kısa zamanda görüşürüz inşallah...

• Beğen
Tarih olarak bir ilave yapmak istiyorum, cogunlugun da bana katilacagini tahmin ediyorum....
Okullar kapandıktan sonra (18 Haziran ) Ramazan baslamadan önce (11 Agustos).....
(25-26-27 Haziran tarihlerinde İstanbul - Sonisphere konserler dizisine katilacagim :D bilet cepte...)
Rüzgar mı, eğim mi sorusuna gelince : fark etmez

@Ahmet Dalgıçoğlu

Tarih konusunu yüzyüze görüşerek kararlaştırmanın daha efektif olacağını düşünüyorum. Bir de kimler katılmaya niyetli rengini belli ederse sayı konusunda da bir fikrimiz olur. Tabi şimdiden bir kaç ay sonrası için kesin birşey söylemek zor, geçen seneki tura katılmak için hiçbir manim yokken bileğimi kesmiştim.
Ben katılmaya niyetliyim ve şu anda orkun ve ahmet abinin telaffuz ettiği haziran sonu ve temmuz ayının başları bana da uygun. Hopa-Samsun etabı bana uyar, rüzgarla yokuş arasında bir tercih yapacak olursam rüzgarı tercih ederim ama Ahmet Abinin de dediği gibi çok da farketmez. Hamama giren terler.:D

Beni asil listeye yazın... ne yapıp edip gelecem. Bu tur gelenekselleştiği için, hanım da artık kabullendi :D Kesin gelenler icin asil, sallantida olanlar icin de yedek liste olusturalım :D

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
@Ahmet Dalgıçoğlu

Bu format gelenek olduğu için bu şekilde yazıyorum;
1.Ahmet DALGIÇOĞLU
2.Serdar GÜLTEKİN
3.

3. sıradan devam edelim.

• Beğen
Geri