Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@Görkem Kılınç

ya görkem benim tel kafayı yemeye başladı eve geldiğimde dikkatimi çekti tel kapalıymış. en son serdar la ben işten çıktığımda görüşmüştük.

Kendimi çok yorgun hissediyorum :D Güzel bir tur gerçekleştirdik.ben yola çıktığımda bu kadar mesafenin uzun olduğunu bilmiyordum ama bence grup olarak gidilecek çok güzel bir yer.

@Ahmet Dalgıçoğlu

oraya gidipte balık yemeden gelinirmi ahmet. tur bir gün uzatılırdı kalınırdı orada. "çeşm-i cihan dedikleri buramı ola lala" demiş fatih sultan mehmet orası için.

@Ahmet Bolgi

Ahmet abi burası, Çanakkale. Polisevi nin yerimiydi neydi ya. Ama kahvaltı güzeldi. Can abi ile uçtuğumuzu hatırladım. Ahmet abi gözlüğün düşmüştü hani ta oraya kadar. :D

@Şafak Atilla Akpınar

Karadenizin ne tarafından giriyoz, doğu mu? batı mı? Şile mi? Artvin mi?

@sottozero

Abi valla ben karadeniz isterim.Başkaları neder bilemiyorum yakında buna karar verip yazın ki turumuzu kararlaştırmamız lazım :) oylama yapmamız lazım

• Beğen
Tepkiler: lindemann
allah herkezi karadenizi özellikle rize tarafını görmeyi nasip etsin yarabbiiiiim .. arkadaşlar biliyorsunuz ki geçen sene yaz tatilinde rize deydim hayatımda bukadar güzel manzaralar ve tabiat görmedim .... ben sizin yerinizde olsam samsuna kadar yada biraz daha ileriye kadar otobüs ile giderim oradan sonra rize sarp sınır kapısına kadar pedal basarım tabii kamplı ve inanın tabiata doyacaksınız. yol sürekli deniz kenarından ...... hatta yol üzerinde akan şelalerden duş bile alabilirsiniz ( ben yaptım )

Geri