Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Ahmet Dalgıçoğlu

İyidir Ahmet abi sizleri sormalı :) Bende artık çalışanlar kervanına katıldım :) Pek fırsat bulamıyorum demir ata binmeye.

Scudo
Sevgili ANKA'LILAR. PERŞEMBE GÜNÜ ÇOĞU ÜYEMİZİN İŞLERİ ÇIKTIĞI İÇİN CUMA BULUŞMAMIZ DAHA UYGUN GÖRÜLDÜ. BULUŞMAMIZ CUMA AKŞAMINA ALINMIŞTIR.

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir buluşma olması dileğiyle...

Etkinlik tarihi : 26 Mart Cuma

Buluşma yeri : Antares AVM, Lokanta Bölümü
Buluşma saati : 20:00

Program : Antares AVM'de küçük çaplı bir toplantı ve önümüzde ki günleri planlama, özlem giderme, hoş sohbet eşliğinde arzuya göre dağılma...

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not:
Ankara Antares AVM'ye nasıl gidilir?

1- Akköprü Ankamall'u geçtikten sonra, köprünün üstünden devam edeceksiniz,
2- Yine köprüyü geçip, sağdan devam ederek, köprü sonrası Etlik yazan girişten sağa aşşağıya gireceksiniz
3- Yolun altından U-dönüşü yapıp, yolun karşısına çıkacaksınız, sonra ilk sağa dar bir tali yola döneceksiniz
4 - Bu yoldan direk gidince sağınızda Gülhaneyi göreceksiniz, kavşağı geçtikten sonra
5 - Ortasında fiskiye bulunan bu kavşaktan sola döneceksiniz, kavşağın sol çaprazında uzun bloklar vardır
6 - Bu ışıklardan Antares girişini sağda görene kadar düz devam edeceksiniz.

Antares'in özel servisleri var. Gelip giderken sağınıza solunuza iyi bakının. :p

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 7 - En yüksek, 19
Rüzgar (km/sa) : Yön, Kuzey - Hız, 9

Güncel

@SerdarAktas90

Hayirli ugurlu olsun, sevindim. nerede basladin ise ?

@SerdarAktas90

ah be serdarım ben neler düşünüyordum ............sen git teknik ressam ol ... :(

bazen yaşadığım ülkemin olanaksızlılarından nefret ediyorum

@EXTASY

Erdem abiciım düşüncelerini çok iyi biliyorum. İnan bende çok isterdim. Beraber bir gün pedallayalımda konuşuruz abi özledim sizleri. Bu pazar çıkabilirim belki sen bu pazarda çıkarmısın bilmiyorum ama çıkarsan pedallar paslarımızı üstümüzden atarız :)

Ankadaşlar sol bacağımdaki ağrılar arttığı için doktora gittim, malesef en az 1-2 ay bisiklete binemeyeceğim.

serdar geçmiş olsun dostum.

gençler pazar günki yarışa gelsenize çayyoluna. olmazsa halk yarışına girersiniz ( ben görevli olacam )

serdar hayırlı olsun. umarım emeğinin karşılığını alırsın ve işini seversin.

teşekkür ederim erdem. ya özledim sizleri .

• Beğen
Tepkiler: SerdarAktas90
@Şafak Atilla Akpınar

Şafakcım geçen cuma maçta topa vururken ayağım halıya takıldı, sıcağıyla anlamamıştım ama sanırım zorlanma olmuş kaslarda. İstirahat önerdi doktor, bi de ilaç verdi ama ne işe yarıyor bilmiyorum galiba kas gevşetici.

@ASTRO

@Ahmet Dalgıçoğlu

@Caner Öğülmüş

@Ahmet Bolgi

Teşekkür ederim hepinize de

Geçmiş olsun Serdar abi...

Sevgili ANKA'LILAR. PERŞEMBE GÜNÜ ÇOĞU ÜYEMİZİN İŞLERİ ÇIKTIĞI İÇİN CUMA BULUŞMAMIZ DAHA UYGUN GÖRÜLDÜ. BULUŞMAMIZ CUMA AKŞAMINA ALINMIŞTIR.

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir buluşma olması dileğiyle...

Etkinlik tarihi : 26 Mart Cuma

Buluşma yeri : Antares AVM, Lokanta Bölümü
Buluşma saati : 20:00

Program : Antares AVM'de küçük çaplı bir toplantı ve önümüzde ki günleri planlama, özlem giderme, hoş sohbet eşliğinde arzuya göre dağılma...

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not:
Ankara Antares AVM'ye nasıl gidilir?

1- Akköprü Ankamall'u geçtikten sonra, köprünün üstünden devam edeceksiniz,
2- Yine köprüyü geçip, sağdan devam ederek, köprü sonrası Etlik yazan girişten sağa aşşağıya gireceksiniz
3- Yolun altından U-dönüşü yapıp, yolun karşısına çıkacaksınız, sonra ilk sağa dar bir tali yola döneceksiniz
4 - Bu yoldan direk gidince sağınızda Gülhaneyi göreceksiniz, kavşağı geçtikten sonra
5 - Ortasında fiskiye bulunan bu kavşaktan sola döneceksiniz, kavşağın sol çaprazında uzun bloklar vardır
6 - Bu ışıklardan Antares girişini sağda görene kadar düz devam edeceksiniz.

Antares'in özel servisleri var. Gelip giderken sağınıza solunuza iyi bakının. :p

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 7 - En yüksek, 19
Rüzgar (km/sa) : Yön, Kuzey - Hız, 9

Güncel

serdar cım geçmiş olsun hayırdır .... sen bizimle bisiklte binme elin adamıyla maç yap işte olacağı budur.... sen bizimle gelmemeye devam et bak daha neler olacak dermişim ( allah korusun ) ... şaka bi yana cidden büyük geçmiş olsun

@Görkem Kılınç

Akşam kimler gelecek toplantıya, bir yoklama alalım. Ben büyük ihtimalle geliyorum son saniyede bir aksilik çıkmazsa.

@EXTASY

:D valla haklısın Erdemcim. Bisikletçi adamın ne işi var halı sahada. Bu da bana ders olsun.

Geri