Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@sottozero

Aynen abi. Benim de dün vardı. Hamlıktan sanırım. Bacaklarım çok kötü ağrıyor. Gelemiyeceğim bende. :( İyi eğlenceler...

Scudo
Tur ne oldu gençler. fotoğrafları bekliyoruz. Bu güzel havada evde oturmak çok acı birşeymiş, içim gide gide dışarıya baktım tam da bisiklete binilecek havaydı.

Şaftım kaydı derler ya öyle olduk :)

11 gibi aoç ye geldik ordan göksuya geçtik caner ve 2 miz sohbet ettik.Ordan sds nin yeni yerine gittik çay içtik hayırlı olsun dedik böyle bi gün geçirdik ama çok yorucuydu.2 aydır böyle ilk defa ciddi bindim :D paslanmışız

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Erdem ile duyurulan saatte yani saat 09:30 da AOÇ kavşağında buluştuk. Saat 10'a doğru Görkem'e ulaşmaya çalıştık gelemeyeceğini bildirdi. Şafak'a haber verdi saat tam 10'da 15 dakikaya kadar geleceğini iletti. Ancak 10:39 da hala kimse gelmeyince ve Görkem de telefonunu artık açmayınca yola düştük. Göksu'ya gittik ve yakınlarda dere tepe yol olmayan yerlerden geri döndük, az sayıda ama özellikle yol olmayan yerlerde güzel fotolar da çektik.

Tüm Anka'lılar. Salı günü akşam hava güzel olursa bir buluşma yapalım. A.O.Ç.'de falan. Bisiklet ile gelelim artık havalar düzelmeye başladı. Şu aidat meselesini halledelim hem. Hem de bir yoklama çekelim derim, siz ne dersiniz?

Yada geçen toplantı AnkaMall'da idi. Bu sefer ki toplantı da Antares'de olsun. Araba vs. ile gelelim erken gelip erkenden dönmüş de oluruz.

görkem ... sabah telefon açtık 2 defa ama cevaplamadın....bizde 15 dakika sonra gelecekdedin 40 dakika bekledik ama ne gelen oldu neden giden ...bari şafak a söyleseydin de bize telefon açsaydı biraz daha beklerdik gelmelerini

@EXTASY

Kendisi öyle dedi abi. Ben ne yapayım.:Skull-175 Deniz abiyi arayın dedi bana. Ben Murat abiye dedim aynen. Telefon sesizdeydi duymamışım. Şafak abi geliyoz dedi. Bence telefon numaralarını da alalım. Burdan vermek istemeyen olabilir arayıp rahatsız eden falan olur. Salı günü işte buluşma yapalım diyorum. Orda herkez telefon no. alış-verişi olur.

Salı buluşma kızılay civarı olsa nasıl olur beyler ?
ANKAmall da olur bakın en kötü ihtimal ile.....

@Ahmet Dalgıçoğlu

Evet kolay gelinip gidilecek bir yer olsun. Antares bana çok uzak.

Erdem abi ve murat abi inanın geldik ama sizleri bulamadık,saat 10.50 de oradaydık.Yola çıktık ama mesafe buluşma noktası için 20 km civarıydı ama uzun zamandır binmemenin verdiği rehavet ile anca gelebildik. Kusura bakmayın abiler, bundan sonraki turda affettiririz sizlere kendimizi :) yokuş çıkamıyorum o kadar diyeyim size sanki bi insana ilk defa bisikleti verirsinde sür dersin öyle belkide besinsiz olduğumdan(sabah kah.) enerjide sıkıntı yaşamış olabilirim.Yinede 62 km kadar bi yol yapmışız.

@Şafak Atilla Akpınar

şafak tamam da buluşma saati 09 :30 hareket saati 10:00 idi ben sabahın 09 30 da oradaydım ve sizleri bekledim sadece hacı geldi aynı saatte 10 da görkemi aradık 15 dakikaya gelecek dedi tamam dedik ve saat 10 : 49 muydu neydi görkemi 2 kere aradık ama cevap vermedi görkemden telefonunu istedik ama oda istemeden de olsa vermedi bizde hareket ettik ... sadece biraz kızgınım tamam bende beklettim ama en azından telefon açtım ve söyledim sizden bunu beklerdim ama olmadı neyse sağlık olsun bi/dahakine olmaz umarım... hepinizi seviyorum....yarın büyük ihtimalle yarın gelemeyeceğim belli olmaz gerçi ama büyük ihtimalle gelemem

Buluşma falan yok abiler. Kimse müsayit değil. Herkeze iyi günler...

İnanın gece 11 de çıkınca caddelerde birtek siz oluyorsunuz.Kaza riski sıfıra yakın :) Tavsiye ederim. Bizde deniz abi ile yokuş çalışıyoruz şu aralar

Erdem abi sitem etmekte haklısın :( Murat abi bundan sonrakilerde hallederiz artık :)

Geri