Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Görkem Kılınç

ANKA hala kış uykusunda......:D

Scudo
herkese günaydın bugün eymire pedallıycam gelmek isteyen olursa ulaşsın 05383091500

Barış seni görünce yüzüm kızarıyor valla :D hacı bu hafta buluşalımda bi yerde vereyim yıkadım ama bi denk gelemedik vermek için

arkadaşlar yarın havalar iyi olsada olmasada ben yarın bisiklete binmeye karar verdim ...... benimle gelmek isteyen varsa buradan ulaşsın ... yada görkem yarın için bişiler planlarsan sevinir im-iz

Nereye gitmeyi düşünüyorsun Erdem? Görkem herhalde duyuru yaparsam yine hava bozacak diye endişeleniyor :D.

@Hacı Murat ŞAHİN

hacım valla yol nereye götürürse oraya bell bir güzergah yok istersen beraber pedallarız uzun zamandır seinn le pedallamadık

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Havaların ısınması ile kendimizi yollara atmanın heyecanını yaşamaya gidiyoruz.

Turumuz Göksu'da mangal özleyenler için...

Etkinlik tarihi : 21 Mart Pazar

Buluşma yeri : A.O.Ç. Kavşağı

Buluşma saati : 09:30
hareket saati : 10:00

Program : Buluşma yerimizden başlayıp Göksu Parkına kadar sürecektir. Hoş sohbet eşliğinde özlem giderme farkında olmadan da hamlığı üstünden atma ile devam edip arzu edilen saatte dönüş yapılacaktır.

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 20-35 (Gidiş)

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
görkem kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : bilmiyorum
Rüzgar (km/sa) : sağdan sola,soldan sağa,yukardan aşağıya
Havadis: belirsiz allahın izniyle güneşli

yarın hava büyük ihtimalle iyi olacak. Ben yarın gelmeyi istlyorum ama dün halısahada sol bacağımdan sakatlandım. Eğer ağrılarım geçerse ben geliyorum yarın.

@sottozero

serdarım geçmiş olsun ....gel be yaaaaa fazla zorlamayız yavaş yavaş gider geliriz ama tabii sağlığın önemli kötü hissedersen gelme

@Şafak Atilla Akpınar

hacı ayıpsın ne kızarcak al senin olsun :D canın saolsun dostum ya :D

sevgili anka yarın güzel bir tur yapmanız dileğim ile.dershanem var malesef katılamıyorum :( sizlere iyi eğlenceler ;)

bizde geliyoruz deniz abiye ulaşamıyorum ama umarım görüyordur.Serdar abi gel bekleriz herkes ham zaten hiç zorlamadan gitcez.Barış yarın gelcekmisin? getireyim mi :D

• Beğen
Tepkiler: Barış TOPÇU
@Şafak Atilla Akpınar

gelemiycem abi zaten idman programıma göre dinlenme günüm pazar :D

Alyen seti olan varsa lütfen getirsin ya. :) Disklere ayar yapmam gerek. Benim alyenler sağa sola kaydı. :)

Kim Gönderdi de Top 20.:crazy292: 20.03.2010

Görkem Kılınç 598 +38
Mert Kabtan 441 +11
Ahmet Dalgıçoğlu 393 +31
murty 391 +3
Şafak Atilla Akpınar 372 +27
sottozero 347 +9
Hacı Murat ŞAHİN 345 +15
EXTASY 225 +15
fecredall 195 +0
Ahmet Bolgi 183 +12
aurora79 162 +0
SerdarAktas90 144 +4
tobleron 144 +2
stheaven 131 +1
ASTRO 126 +38
Ekrem Özarslan 90 +0
Uğur Güngör 76
Caner Öğülmüş 71
Cenk Alper Altunoğlu 56
barış topcu 55

Yeşil: Yükseliş. Kırmızı: Düşüş. :D

sevgili ANKA pazargünü saat 12-18 arasında görev başında olacağımdan aranızda olamayacağım. çok üzgünüm.

Ağrılarım iyice arttı, yarın gelmem mümkün değil maleesef. Bırakın bisiklete binmeyi yürüyemiyorum bile. Gideceklere iyi eğlenceler dilerim

Geri