Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

arkadaşlar bu sene gökovaya katılmayı düşünüyorum onun için önümüzdeki ay heybe,çadır,mat ve uyku tulumu gibi mağzemeler alacam nerden uygun fiyata bulurum bilenlerler yazarsa sevinirim :)

Scudo
@ASTRO

Hava soğuk, işler çok, bisiklete binme ümidi olmayınca foruma girme ihtiyacı da doğmuyor demekki:)

ben foruma her gün bikac kez giriyorum mutlaka ama serdarin söyledigi gibi hava buz.... kis geri geldi. bu cemre ne zaman düscek ? 21 mart mi?

Bugün okullar arası bir futbol turnuvasının final maçını izledim, ama tribünler gölgeydi fena üşüdüm. Mümkün değil iyi ekipman olmadan bu havada çıkamam yani...

@Caner Öğülmüş

Bırakın havayı suyu da adama bi cevap verin canım.. :D :p

Caner, ben heybemi sds den aldım şu 25 kg ya kadar ağırlık taşıyan bağaj ile. Mat'ım yok :) Uyku tulumumu da Ahmet abi ile (Dalgıçoğlu) Çanakkale - İzmir turunda tesadüfen girdiğimiz bir süper markette 9.90'a almıştık. :p Çadırım yok ama sahilde şezlongum var... :crazy292:

Kipa'da heybe dışında gereken herşey var, fiyat da uygun. Bildiğim kadarıyla zor koşullar için çok uygun değiller ama diğer zamanlarda ihtiyacı görürler....

Meteoroloji doğru söylüyorsa bu haftasonu hava iyi olacakmış!!!

• Beğen
Tepkiler: Caner Öğülmüş
Hacı uyku tulumuna gerek yok düz bir zemin yeterde artar :) Görkemin dediği gibi şezlong ve kum yeter :D Ama dağda bayırda kalırsan tulum şart al yinede iyisi :)

• Beğen
Görkem ve ben de uyku tulumuna lüzüm yok demistik , ama sonra yoldan birsey almak zorunda kaldik. zira yaz olsa da gece baya serin oluyor. Ayrica mat da gerekli. Bu, tecrübe ile sabittir. ben de tek kisilik, kücük bir cadir almak istiyorum. mümkünse katlandiginda cok cok az yer kaplayan ve agirligi 1 kg dolaylarinda olan ve ayni zamanda cok pahali olmayan birsey... konu ile ilgili tavsiyelerinizi degerlendirmek isterim.

• Beğen
@Ahmet Dalgıçoğlu

Abi bildiğim kadarıyla cemrelerin hepsi düştü. Eğer hava tahmini doğruysa bu hafta sonu hava baya iyi. Ama meteoroloji bu sene fena çuvalladı ben pek güvenemiyom.

@sottozero

Serdarım katılıyorum sana, meteoroloji sınıfta kaldı.... Ben de bu sabah ufak bir arastirma yaptim, hakikaten cemrelerin hepsi düşmüş... ne iş anlamadım...?

arkadaşlar günaydın ..ben 3 gündür ev-iş arası bisiklete başladım ama hava baya serin olyor üzerimde mont varken bile ilk 10 dakika üşür gibi oluyorum .. ama asıl sorun üzerine oturduğum bölge baya acıdı alıştırmak lazım onun kondisyona ihtiyacı var galiba

bende 4 kişilik çadır var. bisikletide içine alacak gibi. hahaha. ayrıca mat yerine şişme yatak alınsa şu deniz yataklarından hem daha az yer kaplar hemde daha hafif olur. uykutulumlarına gelince 5 yıl önce oğlumun almanyadan aldığı ve hala bana iletmediği babalar günü hediyesi tulumum varmış.

Geri