Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Havaların ısınması ile kendimizi yollara atmanın heyecanını yaşamaya gidiyoruz.

Turumuz Göksu'da mangal özleyenler için...;) :lick3:

Etkinlik tarihi : 14 Mart Pazar

Buluşma yeri : A.O.Ç. Kavşağı

Buluşma saati : 10:30

Program : Buluşma yerimizden başlayıp Göksu Parkına kadar sürecektir. Hoş sohbet eşliğinde özlem giderme farkında olmadan da hamlığı üstünden atma ile devam edip arzu edilen saatte dönüş yapılacaktır.

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 20-35 (Gidiş)

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 6 - En yüksek, 9
Rüzgar (km/sa) : Yön, Batıdan Hız, 20
Havadis: Yağmurlu. (Sabah baktınız yağmur yok atlayın) :D

İşsiz bir kardeşiniz olarak bugün 2 aydır elimi sürmediğim bisikletime elimi attım:D birde ne göreyim zincir paslanmış aynakol kendinden geçmiş :) dedim en güzeli bisikleti götüreyim birde ince belli bi lastik alayım dedim.

Yarın bende göksuda olacağım.Ottibüs ile geleceğim

Kardeşim 2. bisiklet şart :D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Bugün İncekte 2 Yol Bisikletcisi Gördüm Tanıyan var mı?Arabanın içinde olmasam durdurmayı denerdim :D

@Görkem Kılınç

görkemcim ben gelirim ama 10 :30 geç değil mi ?saat 9:00 olsa olmazmı eve geç gelmesek ailemizede biraz zaman ayırsak

Bende otobüsle gelebilirim

Yağmur var yağmur bu soğukta bide yağmur yersem hayatta düzelemem nisanı bekleyeceğim sanırım..... gidenlere iyi eğlenceler...

http://img692.imageshack.us/img692/9452/ekranalntsp.png

Evet gelmesine hepimiz cok gelmek istiyoruz ama yarin yagmur var beyler... :(

ya valla öğlen baktığımızda görkemle hava parçalı bulutluydu bugünde hava çok güzeldi.Dikmenden baktığımda karşıda ki dağlar bile açık net idi ama meteoroloji yine bizi ters köşeye yatırdı :)

Abi krom alaşımlı olduğu için pas atmış :( Suç bende abi iyi bi yağmurdan sonra temizlemek gerekirdi ama yapamadık vakit olmadığından

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@Kazım Andaç

Ben bugün Ümitköyden İncek tarafına tırmandım yol bisikleti ile sonrada aynı güzergahtan indim :) Ancak sanırım beni görmemişsiniz :)

@EXTASY

10:00 olsun bari abi.
Çıkmadan gene buraya bakında. Yagmur olursa ıptal edelım...

arkadaşlar bana acil oılarak 1 15.4 laptop ekran paneli lazım . benimki öldü. hane halkına yalvar yakar nete giriyom.

@Caner Öğülmüş

o dediğnden banada lazım malesef. ya arkadaşlar ben ölmüşüm ağlayanım yok nabız öldürüyor beni daha bisikleti görünce 140lara fırlıyor perşembe gece 175 e çıktı turda . benim iyi bir kontrolden geçmem gerekiyor zannımca.

hacım derdime bi yol göster , ben bu işi napacam nabız işini kime gidecez kime gösterecez bi ara konuşalım .

arkadaşlar yağlayıcı spreyi olan varsa yarın tura getirebilirmi benimki azalmış zincirde hiç yağ yok yetmeyecek büyük ihtimal sizde varsa getirinde 2fıs sıkalım :) bugüne kadar keşke aidat toplasaymışız bi spreyimiz olurdu hiç yoktan :D

Geri