Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
İyi akşamlar arkadaşlar, malum firmanın ürünleri kapış kapış anlaşılan. Yarın sabah için iyi şanslar.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
yarın sabah gelemiyorum .. bilginize

Murat,Ahmet abi valla yoğun koşuşturmaca ve stres bunun yanında da hem ailenin sınavlar için sıkıştırması artık son nokta oldu.Bir seçim ypmak gerekiyordu,bu yüzden çıktım.Sol gözüm sürekli seyrelmeye başlamıştı.Bu da dayanılmaz rahatsızlık veriyordu bana,artık bisiklete çıkar enerjimi boşaltırım.

• Beğen
Bu yazın yapacağımız tura değişik bi t-shırt ile gitmeyi planlıyorum :D
Arkasına önüne kol altına her yere anlamlı bir kaç cümle yazıp öyle çıkmayı planlıyorum tura,ne olacağını tahmin edersiniz :D
Benimde günlüklerim var ,babama yazıyorum
Bende darbeciyim :D
M.K.Atatürk ün imzası ve bizim logomuz vb bir şeyler düşünüyorum

yarın bende panaroma daki malum mazaya dalacam . sabah 9da dr a gidecem trt de tahlil yaptıracam çıkar çıkmaz mağazaya hucum umarım yetişirim. bugün mağazaya gittim ayırın diye olmaz dediler. gözlüklerde sorun çıkmış getirilmesinde yarın bulamayabiliriz.

• Beğen
@ASTRO

Günaydın ANKA. 28'inde yarış varmış Ankara'da hazırlanıyoruz. :D
Formalarımız olsa daha güzel olurdu diyerek yetkililere sesleniyorum :D

Herkezciklere güzel bir gün diliyorum. MTB yarış takımımıza sesleniyorum; "Bu akşamdan itibaren başlayın ısınmaya, kondisyon yükseltmeye. Ben akşamları çıkıp parkta koşuyorum..."

• Beğen
tüü bana forumu okumamanın zararları işte ben perşembe başlayacak diye biliyordum püf akşama forma kalırmı aceba babamı aradım bakalım gelip kredi kartını verirse hemen gidecem almaya :(

giden ankadaşlar yazsa daha ürün var yok diye bilgilendirse sevinirim :)

Sabahin köründe 4 anka üyesi olarak ankamall daki malum magzayi talan ettik. iyi ki erken gitmisisz, millet kapida kuyruk olmustu.... güle güle kullanin arkadaslar....

@Şafak Atilla Akpınar

bugün benim payıma 1 forma ve sele düştü. gözlükler gümrükte takılmış.

sds bisikletin organizasyonunda 28 mart 2010 da çayyolu nda yarışlar düzenlenecektir. ANKA yarış ekibi sizden kürsü bekliyorum. serdar- görkem- şafak-barış-deniz göreyim sizi .

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
bende malüm mağazadan son xl formayı gidip saat 2de rezerve ettirdim depoya kaldırdılar 6da aldım formayı :D

caner yapışcakki teri emcek hacı naptın sen :) ama senin göbeğe xl olur diye düşünüyorum :) zayıflayınca yeni alırsın :D

Günaydın Anka! 28 inde yarışacaklar kimler bi belirleyelim hadi yav...

Geri