Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Beyler, duyduk duymadik demeyin...
bu gün tchibo katalogu elime gecti.
10 Mart günü spor temasi var..
www.tchibo.com.tr (link : (link))
tema : spor
benim gözüme kestirdigim ürünler: spor montu (windstopper tarzi bisey), bisiklet formasi ve eldiven.. siteye girip bakin, mutlaka ihtiyaciniz olan birsey olabilir. Mesela gözlük gayet güzel görünüyor....
Ben 10 Mart sabahi saat 10 da ankamall tchiboda olcam, isteyen gelsin ;)

ben selede alabilirim. sele - gözlük -forma

forma güzel, fiyat uygun.... bitmeden yetisin zira kalmayabilir.... sele biraz büyük gibi, ama konforlu.....

@Ahmet Dalgıçoğlu

Ne biraz büyüğü abi. Benden iki tane oturur o seleye valla. :D :p

Bu arada Ahmet abimizin de bugün doğum günü. Nice yıllara abi. Saçları ağartıyosun bak abi. Yola geçecem diye gelme bak. :p

İlk önce Ahmet abi doğum günün kutlu olsun,Ailen ile nice senelere

Görkemim bende senin dediklerini yazacaktım :) Bu kadar ilgisiz tahmin yapılır mı ya,perşembe baktım yağmurlu cuma bulutlu dün de baktım yağmurluydu.Lanet olsun

5 günlük tahmin yapıyor ama 5. güne gelene kadar hava durumu 40 kere değişiyor.5 günü geçtim 2 gün bile tutmuyor.

hava nefisti ya.... ailemle eymire gittim ve bol bol yürüdük.... meteoroliji esefle kiniyorum....

ahmet nice mutlu sağlıklı huzur dolu bol pedallı günlere sevdiklerinle beraber....

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Ahmet Abi doğum günün kutlu olsun. Benim oğlanın doğum günü de yarın, aynı burçtansınız:) Tchibo buluşması yapabiliriz aslında 10 mart günü.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Geri