Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

bu ayakkabıdan uzun vadede memnun kalmazsın abi...
Anladığım kadarıyla yüzeyide böyle süngerimsi gibi :eek: bi ayakkabı için en kötü şey abi,sen en iyisi paraya kıy abi ayakkabı konusunda sıdi al

• Beğen
Tepkiler: murty
Scudo
@Şafak Atilla Akpınar

Haklısın :in:

evet almisken iyi bisey almakta fayda var. zira cycling shoes sadece 1 kez aliniyor.... en güzeli orta kalite bisey almak ;)

artık çok geç aldım kullanacağız bakalım sağlam bi yapısı var uzun süre kullanırım gibime geliyor......

Güle güle kullan astro, hayirli olsun.... nasil, alisabildin mi ? ilk baslarda biraz zorlanabilirsin. Ben cabuk alismistim, fazla zorlanmadim. SPD ile ilgili forumda cok güzel aciklamalar var, mutlaka okumalisin....

• Beğen
Tepkiler: ASTRO
@Ahmet Dalgıçoğlu hepsini okumaya çalıştım henüz dışarıda kullanma fırsatım olmadı bisiklet balkonda onun üzerinde alıştırma yapıyorum sanırım düşmeden kullanabileceğim...:)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
astro haytırlı olsun... kazasız belasız sürüşler... darısı benim başıma .... bu bilgisayarın ve bazanın taksitleri bitince inş bende düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: ASTRO
Günaydın ANKA! Hava ne oldu da bozdu birden anlamadım gitti. :( Uğur abi hayırlı olsun bu arada. :in:

GTA 4 (PC Oyunu)'ü yükledim. Binalar falan görünmüyor. Caner biliyorsan yardım! :D

Bu sene güzel yağış yaptı, geçen senenin acısını çıkartıyor... Ne zamandır akşamları turlamaya niyetliyim, hooop bakıyorum yağmur !!! sezonu geç açacağız gibi geliyor...

@ASTRO

iyide taksti onlar yapmıyo ki bankalar yapıyo onlkarın hesabına geçen para önemli ...

elden taksit yapsınlar o zaman göreyim ...

@EXTASY 6 taksitti 4 daha eklediler. bide biliyorsun bu malzemeleri satan bikaç kişi var fiyatlarda pek oynama yapmıyorlar...

Forma işlemini de artık bitirmek istiyorum beyler :)
Mail attım cvp bekliyorum,geldikten sonra sizlerin ölçülerini alıp hemen siparişi vermek istiyorum.Akşamları buluşabileceğimiz kadar havalar ısıncak

• Beğen
Tepkiler: murty
Geri