Görülen luzüm üzerine formada aşağıda ki değişikliklerin olması toplantıda belirtilmiştir.
1.) Fermuar boyunun biraz daha uzun olması
2.) Formanın arka ve ön kısmının 5-6 cm daha uzun olması
3.) Kollarda ki amblemin siyah kare olmadan basılması
Kendi formamda gördüğüm bir şeyi daha eklemek istiyorum.Çünkü önemli
4.) Ceplerde ki dikişlerin biraz daha sağlam olması
Bu şekilde mesaj atıcam arkadaşlar sonra sizlere bi tablo vericem herkes tek tek doldurcak
Ahmet abi BF'ye mesaj gönderenler, onu mu diyorsun? Tüm foruma mesaj gönderenlerin sıralaması?
@Şafak; Şafak abi arka cepler söküldümü ya
Bu arada Ahmet abi (Bolgi) İstanbul Motoplus'a gittim abi. Dediğim gibi çok iyi değildi. Mesela Kawa 2010 motorlar yerine 2009 ları getirmiş. Kocaman fuarda 2 tane bisiklet standı gördüm. Fuarda abim ile sadece bir tabak yemeğe (Fasülye ve pilav, ekstra bişi almadık.) 30 lira bayıldık. Bunu da geçtim, kızlar çok da güzel değildiler. Sonuç iyiki gitmemişiz...
Abiler akşam ufak bir toplantı yapacağız msn'den. Lütfen herkezin katılmasını istiyorum. Sadece yarım saatinizi internetten Anka'ya ayırırsanız sevinirim.
hahahahaha benle gideydin hayatını yaşardın girişten tut ikramlara kadar beleş ( basın olmanın vantajları) hahahaha elektrikli motor gördünmü bisiklet için benim aradığımdan
Bugün hava yazdan kalma gibi süper bence Tabi bu fırsat kaçar mı.. Hemen değerlendirdim. Kaskımı, gözlüğümü, eldivenimi, formamı ve taytımı giydim düştüm yollara Antrenmansızlığın verdiği bir ağırlık vardı üzerimde ama yinede epey km yaptım. Sonlara doğru omuzlarımda ve sırtımda biraz ağrı oluştu. Eve geldiğimde aşırı açıkmıştım Duştan sonra ne var ne yok yedim ... Kısacası sezon başladı artık yavaş yavaş
Al benden de o kadar Serdar abi. Bisiklet ile gittim okula bende bugün. Giderken de iki turladım. Hava gerçekten güzeldi. Okul çıkışı eve dönüşte de yumuşak bir hava vardı. Özlemişiz bea yaz günlerini bisikletlerimiz ile yol almayı... )))