Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

günaydın anka. pırıl pırıl bir güneş var dışarda, ama yerler çamur. bu günki köy keşfide yattı. 5-6km toprak yol vardı güzergahta :(

Scudo
herkeze SELAM...................... pazar günü yağış var......
http://img693.imageshack.us/img693/8454/ekranalntsrt.jpg

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
evet yağmur altında mangal olmaz hem yolada çıkılmaz :)......(Hastayım hava iyi olsada gelemeyecektim yağmur bahane oldu)

Bende şöyle bir şey diyeyim :)

Bu çarşamba yağmur gözüküyordu yağmadı ve dün de bütün gün yağmur gözüküyordu dün akşam gece yağdı.Yani benim için pazar günü sabah yerler kuru ise pedallarız :)

birde aşağıda ki resme bakmanızı isterim.Cumartesi güneş pazar günü türkiyede her yer yağmur :D ilginç ve böyle birşey için havanın inanılmaz güçlü esmesi lazım,hurave bu tür şeyler pazar günü sabah 7 de yağmur yoksa akşam 6 ya kadar yağmaz tur gerçekleşir:D

Mavi Göle Pazar Günü giderseniz, Konya yolu veya İncek Üzerinden geçicek misiniz?Geçecekseniz bende katılacağım.

Mavi göl yanlış hatırlamıyorsam dikimevinden geçicez,kazım abi inceğe ters düşüyor.Ama kızılayda bize katılabilirsiniz.

ben bu meteorelojiyi anlamiyorum.... Cumartesi bahar havasi dediler, günes dediler, 20 derece dediler ama disarsi buz.... keciören meteoroji`de oturanlar bi soramazlar mi ugrayip ?:D

• Beğen
Tepkiler: Barış TOPÇU
aynen abi ya güneşten gözlerim kamaşarak uyanmayı düşünüyordum..adamlar dengesiz.sağanak yağış der günlük güneşliktir hava.parçalı bulut der buz gibi kapalı bir hava...

Hava hiç iç açıcı görünmüyor abiler... Ne yapalım akşamı bekleyelim mi?

işlerimi ayarlamıştım pazar günü için ama durum pek iç açıcı görünmüyor. Hava baya bozuk. Düzelmesini ummaktan başka bişey gelmez elimizden

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Yinede inanmıyorum beyler,yarın hava güzel olcak.
Murat abimin dediği gibi sabah 7 gibi uyandığımda yağmur yağmıyor ise turu gerçekleştirebileceğimize inanıyorum

@sottozero

@Hacı Murat ŞAHİN

@Şafak Atilla Akpınar

Abiler o zaman yarın msn de BF'de ankabisiklet.com'da olun. :)

bugün hava güzel bu arada.güneş olmasada bunaltıcı olmayan ve keskin soğuk olmayan bir hava.rüzgarda pek yok :S (az önce geldimde gene çıkıyorum sürmeye)bu arada gelceklere duyuru deniz abiyle buluşcaz ordan turlıcaz bir yerlere gideriz.sefada katılcak inş. gelmek isteyen 0538 309 15 00 ulaşsın

@barış topcu

barış rüzgardan kırılıyor buralar sen neredesin bakem? millet rüzgara karşı eğilerek yürüyor.

@Hacı Murat ŞAHİN

Murat abi, tur gerçekleşirse Fatih köprüsünün yukarı çıkan yolun yanında 9:00-9:10 arası Serdar abi ile seni bekliyor olacağım...

Geri