Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

dedim havalar ısındı şu bisikleti alıp biraz turlayım (her gün barış okulda beynimi kemiriyor) kask ve eldivenim yok ortada annem kaldırmış bulamıyoruz :boese157: bahane değil kasksız eldivensizde çıkabilirdim ama sincan milleti tornet gibi araba kullanıyor birşey olur dedim çıkmadım içime oturdu :( görkem bu haftasonu pazar günü hava eğer iyi olursa size katılacam :)

Scudo
evet şafak abi dershanem var yetişmeye çalışırım zamanım olursa...
@Ahmet Bolgi

ahmet abi sen salı günü bisiklet mi sürüyordun :D bir trek gördüm bağırdım ama duymadın galiba.

Sahi liste neyin listesi? Görkem gezintiyi ne zaman duyuracaksın? İnşallah bir problem olmaz da ben de katılırım. Bu arada pazar gününü boş tutmak için birkaç programı öne ve arkaya aldım bile :D.

Herkese günaydın. Bu pazar için bir umut doğdu benim için de. Bu hafta işleri bitirebilirsem ben de gelmek için elimden geleni yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@Şafak Atilla Akpınar

Şafak aman diyim geçen pazar polatlıya gittim sıkı giyindiğim halde hasta oldum :D aman diyim sıkı giyin ;)

Gününüz aydın olsun efenim... :p

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Kışı geride bırakırken havaların ısınmaya başlaması yüzümüzü güldürdü. Görüşmeyeli de baya oldu. Hem özlem giderme hem sezon açılışını yapmayı karar kıldık...

Turumuz mangal da pişen mantarları özleyenler için...;) :lick3:

Etkinlik tarihi: 21 Şubat Pazar

Buluşma yeri : Kızılay, Güvenpark

Buluşma saati : 9:30

Program : Buluşma yerimizden başlayıp Mavi Göl'e gideceğiz. Malzemelerimizi yoldan temin edeceğiz. Etkinliğimiz isteğimize göre devam edecektir. (Yol üzerinden katılacaklar belirtsin.)

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 15-20 (Gidiş)

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 5 - En yüksek, 14
Rüzgar (km/sa) : Yön, Güney - Hız, 15

(link)

günaydın arkadaşlar. görev listem kesinleşti pazar günü saat 12 ye kadar çalışacağım. :( bu gün saat 2 gibi arabanın terkisine atıp karaşimşeği eymire gideyim , saat 17.30 a kadar pedallayayım diyorum ama bakalım becerebilecekmiyim. ardındanda işe gideğim. gece mesai var .

eymire gelene çaylar benden.

Bisikletim yok .. Arabayla gidecek olan varmı ?

@Ahmet Bolgi

Abi mesayı 12:00'a kadar mı çalışacaksın? 24:00'mı? 12:00 ise uğrarsan seviniriz seni gördüğümüze abi şimdi... :) :in:

@Görkem Kılınç

HATIRLATMA. Günaydın Anka! Dün Ankara'ya şiddetli yağmur yağdı umarım pazar olmaz...

Geri