Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

tarih benim içinde çok önemli. uzun izin alamama durumum var . iş sabit eleman sabit. yazın izinler sırayla veriliyor, iş sabit eleman azalınca geriye kalanın canı çıkıyor. :)

Scudo
Tamam ahmet abi kollarında siyah kutu da değil kendi amblemi ile kalacaktı.

Tarih zannedersem muratın gelişine bağlı ama murat haziranın sonunda Türkiyede olucak.Temmuz başında tura çıkılabilir.

Patlama neden olmasın. Valla ben bile artık yavaş yavaş moda giriyorum ama önce yeniden form tutmam gerek...

@Görkem Kılınç

ya ayaklar çalışmıyorsa parmaklar çalışır diye düşünmüştüm görkemim. bak hacı murat abin bıçak gibi bileniyor, barış desen bıraksalar tr sınırları dar gelecek kar kış demeden sokaklardaydı (en son çamur yüzünden fırça yiyene kadar) , bende ufaktan başladım 10 arkm lik turlara. 19-20-21-22-23 mayıs ta gökova turuna katılacam kararlıyım varmı gelmek isteyen . 5 gün yemekler- konaklama (kamping ücretleri ), bodrum -datça feribot ve malzeme taşıma hizmeti dahil 80 lira. ben ciddi ciddi düşünüyorum bu turu.

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Ahmet abi mayıstaki org. bende katılabilirim,çünkü işten ayrılmayı düşünüyorum.Yalnız belimi büken bi durum var.Yol bisikletinin parasını ayarlamam lazım.İşten bu şekilde çıkabilirim :D

Dışarda yemeden içmeden iş yapıyorum bu kadar tutumlu olduğumu bilmiyordum.:Skull-175

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
@Şafak Atilla Akpınar

sana kolay gelsin şafak . deminki mesajda seni ve denizi unuttum ya kusura bakmayın gölbaşı köyleri seyyahları. tuluntaş canavarları :) .

Bu bahar çok güzel olacak. İşler bitecek, oğlan baba beni de götür diye arkamdan ağlamayacak, 10 kilo verecem, en az %90 devamlılıkla turlara katılcam, çadır alıp konaklamalı tur yapcam, bir turlu aşamadığım 100 km sınırını aşıcam, scale 40 alcam, evden daha kolay izin alcam, bisiklete daha çok vakit ayırcam, ...... inşallahhhh!!!!

@sottozero

serdar süper dua bu yaw. artık bi titreyip kendimize gelme zamanı geldide geçiyor bile.
arkadaşlar bu arada ay sonuna doğru istanbulda motosiklet ve bisiklet fuarı var. ben gitmeyi düşünüyorum. gece 23.20 tren le istanbul. kahvaltının ardından fuar alanına gidiş. fuar gezisi ardından istanbul ile özlem giderme. beyoğlu vs vs vs ardından gece otobüs yada yine tren ile ankara.

bu arada 1 gece konaklamalıda olabilir . özellikle bişeyler almayı düşünen varsa fuarda çok uygun şartlarda alma imkanı olabilir.

@Ahmet Bolgi

Abi ben geçen sene motor grubu ile gitmiştim. Bu fuar 2. el motorların satıldığı falan garip garip standlardan oluyor.. İyi mi peki dersen küfür bile ederim. :D 1 ay sonra Motoshow fuarı oluyor. Bence buna gitmek yerine 1 ay sonraki Motoshow'a gidelim derim. Motoshow'da bisiklet standlarıda çokca oluyor hem... :cool:

@Ahmet Bolgi

Valla abi bu fuar ikinci el eşyaların olduğu fuar. Tabi gidip gitmemek sana kalmış...

Bu arada Anka'lı dostlar. Kendi sitemizde google takvim eklentisi ekledim. Etkinlikleri oradan da takip edebilirsiniz. Şimdilik haftaya bir buluşma yazdım. Hava güzel olursa inş. hafta içinde de burdan söylerim.

Saygılar sevgiler..(link):crazy292:

@tobleron

Abi günlerin üstünde etkinlikler yazıyor. Tıkla etkinliklere küçük baloncuk açılıyor. İçinde bilgiler yazıyor..

işte sorun orda zaten,günlerin üstünce etkinlik göremiyorum...takvimin üstünde şöyle bişey yazıyo:
"Görüntüleme izniniz olmadığından, bir veya daha fazla takvimdeki etkinlikler burada gösterilemedi."

Geri