Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Selam beyler, şu anda hastanede nöbetteyim yine. Ancak böyle zamanlarda mesaj yazacak zaman buluyorum.

Avatar filminin üç boyutlu bir versiyonu gelmiş. Sanırım Ankamall de oynayacak. Bilet ve özel gözlük kirası birlikte 15TL imiş. Bir arkadaş bizim için bilet aldı ailelerle gideceğiz aksilik olmazsa. Gerçi hanımlar bizim için katlandıklarını söylüyorlar ya neyse. Bu tür filmlere ilgi duyan varsa haberi olsun.

Köfteli mangala uygun olursam katılmak isterim. Ama öncelik her zaman tavuk yada kırmızı ette benim için. Herkesi kucaklıyorum.

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Soğuk havalar gelince Ankara'da hayat biraz durgunlaşır. Ama Anka Bisiklet için bu söz geçerli değildir. Pazar günü hem özlem giderme hem de mangal keyfi yapalım dedik.

Turumuz mangalda mantar için sıraya girenlere...;) :lick3:

Etkinlik tarihi : 20 Aralık Pazar

Buluşma yeri : A.O.Ç. Piknik Alanı

Buluşma saati : 11:00

Program : Mangal, sohbetin bir arada olduğu bir gezi. İsteğe göre dağılma...

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 20 (Gidiş) Bizim evden. :p

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 2 - En yüksek, 11
Rüzgar (km/sa) : Yön, Batı - Hız, 16

Not: Hava koşulları değişebilir. İptal edilme olasılı olan bir buluşmadır. Cumartesi akşam iptal edilmez ise gerçekleşir...

görkem organizasyon için teşekkür ederim :) bugün arka aktarıcım etimesgut hastane yokuşunda son nefesini verdi :( yarın sdsye gidip baktırmaya çalışacam pazar günü bisikletle olmasa bile(yaptıramazsam) mantar sevmeyen ben sizler için mantar yemeye gelecem :)

Hava raporunun hiçbir önemi Ahmet ab :) İki tane çamurluk ile sorunsuzca gidip gelirsiniz. Biraz önce çıktım yağmurda yağıyordu çamurluklar sayesinde sırılsıklam olmadan-yukarıdan gelene çare yok :D yağmurluk hariç- güzelde oldu baya eğlendim diyebilirim. :)

• Beğen
Tepkiler: murty ve lindemann
hiç kimse yan çizmesin yağmur çamur bahanesiyle. 40 yılın başında işi denk getirmişim . görkem hele senin hiç şansın yok. :)

gençler alışveriş işini ne zaman -nereden yapıyoruz. malum ilk mangal partim :)

İlk önce yeri belirliyoruz abi sonra mangal ve alışveriş :) yakınlarda ki bi süpermarketten alışveriş ediliyor

saat 13:00 15:00 arası hariç yağmurlu diyor DMİ.. eğer çok youn bir yağış olmazsa bende geliyorum :)

Geri