Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@efce

tabiiki grubumuza yeni üyeler katılmasından biz de çok hoşnut oluruz,hoşgeldiniz aramıza...lakin anlamadığım bir nokta var,konumunuzda çanakkale yazarken etkinliklerde bize nasıl katılacaksınız???

Taziyelerini belirten abilerime ve kardeşlerime çok teşekkür ederim...Zor ve sabır isteyen günler geçirdik,şu an ankaradayım.Yeni uyandım :)

Mert forma ne oldu,prototip çıktı mı?

@Şafak Atilla Akpınar

Yarın örnek formayı alıp baskıya götürecegim ..

• Beğen
Tepkiler: fecredall
Şafak abi başınız sağolsun. Bende yeni geldim Ankara'ya yeni gördüm.

@efce

Merhabalar.

Gruba katılım sürekli foruma karşı saygılı olmaktan, profil güncellemesinden ve en önemlisi grup içinde sürekli aktif olmaktan ve etkinliklere katılmaktan geçiyor sayın Efce (Adınızı bilmiyorum)

Bu arada arkadaşlar burası ANKA BİSİKLET GRUBU'nun bölümü. Ekibe bağlı olmayanlar Ankara ile iletişime geçmek için İç Anadolu Bölümüne yazalarsa sevinirim. Bizim de grup olduğumuz anlaşılsın...

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...
Bildiğiniz gibi Anka Bisiklet Ankara'da bir çok ilçeyi dolaştı. Hepsi de keyif dolu turlardı. Bu sefer de Beypazarı'nı gezmeyi hedefliyor.

Turumuz Beypazarı'nın yöresel yemeklerini hele o havuçlu lokumu için gelsin...;) :lick3:

Etkinlik tarihi : 6 Aralık Pazar

Buluşma yeri : A.O.Ç. Kavşağı

Buluşma saati : 7:15 (25 hareket)

Program : Buluşma yerimizden başlayıp Beypazarı'na kadar pedal çevireceğiz. Güzelce eğlenip, özlem geçireceğiz. Yöresel yemeklerden tadıp turumuzu isteklere göre devam ettireceğiz.
Dönüş otobüs ile olacaktır. 20 YTL ayırın :)

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 100 km (Gidiş) Dönüş otobüs ile.

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir. Ayrıca sıkı giyinmeniz de yararınıza...

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Çarşamba belirli olacaktır.

¬¬¬ Harita ¬¬¬ (Yeni)(link)

görkem iş olayı uygun olursa gelecem bende . sen paraşüt ipini hazırla derim :)

Görkem en son gittigimde (otobüsle 1 ay önce ) yolun %60 ında çalışma vardı yol hep daralıyordu ve araclar tozu dumana katıyordu .. otobüs Gidiş 5 lira .. ben gelirsem giderken de otobüsle gidebilirim .. dönüşte 10 liraydı sanırım .. bisiklet icinde para almayız demişlerdi

@Mert Kabtan

16-25 km arasında yol bakım çalışması var. Çubuk ta da vardı ama herkez memnundu. Burası biraz daha düz bi problem çıkacağını sanmıyorum...

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Hiç unutmam daha e 70 i yeni almıştım karagöle gittik siyah bisiklet oldu gri :D
Orda gördüğüm yol çalışmasını Türkiyede başka bi yerde göremem galiba :D forma ve taytı yıkamıştım geldiğimde suda aynı şekilde bisiklet gibi gri tonlardaydı

• Beğen
o değilde hava bugün bir soğuktu ki araba sıcaklığı -5 olarak gösterdi saat 8 civarı...yerler kırağı bir vaziyette valla sıkı giyinin özellikle ayak parmakları,basenler,gögüs,kollar ve özellikle kaskın altına giyecek bir bere çok iyi gelebilir varsa maske süper olur

• Beğen
Geri