Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Merhaba Anka,
Baklava temali butun mesajlari gec de olsa okudum. Ne demek efendim baklava size feda olsun. Yedirme kismina degil ama yeme kismina malesef hayir demek zorundayim:D Aksi takdirde Antep donusu otobusler beni almayacak. Sadece dikkatimi cezbeden cikolatali baklavanin tadina bakmam muhtemel ki o da tepsi ya da kilo bazinda degil dilim bazinda.
Su an Arefe aksami sanirim son hazirliklar yapiliyor. Anka Bisiklet Grubu, SDS Bisiklet, Bisiklet Forum, Bisiklet Gonul Birligi ve tanidik tanimadik tum bisiklet severlere kolayliklar, sevdikleriyle birlikte keyifli ve lezzetli bir bayram diliyorum. Benim sevdiklerimle oldugum ortada, lezzetli olacaginin ise Antep yemek ve tatlilari garantisini veriyor:p
Not: Evet malesef bu kez forma organizasyonuna katilamiyorum. Gule gule giyin arkadaslar, sirtinizda paralansin:)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Scudo
herkesin kurban bayramı kutlu olsun...

ankarada kalanlar ile bu pazar bi tur düşünülüyomu???

Herkesin bayrami kutlu olsun tekrardan :)

Evet sevgili abilerim kardeslerim Ankadaslar :)

Yaza nereye gidiyoruz ?
Grup icin bunun oylamasini yapcaz ,harita olarak su an icin Izmir le devam eden ve Antalya ya kadar devam eden bir guzergah yada Karadeniz turu dusunuluyor ,sayiya gore harita belli etcez umarim ,daha sonra tarihler belli olcak ,ve ardindan detaylar bolumune gircez .

Tekrar hayirli olsun diyorum ,onumuzdeki gunlerin cokluguna bakip agirdan almayalim ,yollar gide gide gunler gece gece biter :)

Yorumlari bekliyoruz ...Herkese tekrar iyi bayramlar ....:)

Babaannemi kaybettiğimizden dolayı şu an Erzurumdayım...Bayram mesajı atan abilerime cevap olarak burdan yazıyorum(kntr yok).Hepinizin bayramını tekrar kutlarım.
Ha taziye evinden neden cafeye geldim derseniz kraldan çok kralcı olduğu için Biri kendini şeyh zanneder taziye evinde ağalık havası estirir.Bizde bir şeyin elinden tutalım deriz çayları biz ikram ederiz.Amcamın evinde tanımadığım etmediğim adam çay ikram etmeyin deyince eyw çektim çıktım geldim bende

@Şafak Atilla Akpınar

allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah...

@Şafak Atilla Akpınar

allah rahmet eğlesin .. başınız sagolsun ..

ankara bayram nasıl gidiyor :)

Yarın saat 12 de SDS Bisiklet 'in önünde buluşulup O.D.T.U gezilerek Eymir Gölüne gidilecektir .. Herkesi bekliyorum

Başın sağolsun Şafak abi, nasıl bir durumda olduğunu anlayabiliyorum. :(

şafak başın sağolsun kardeşim. allah rahmet eylesin. yapabileceğim bişey varsa yaz bana.

Geri