Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Ahmet Dalgıçoğlu
@sottozero
@fecredall

Sabırsızlıgnızı anlıyorum fakat önce barışın dayısına ardındanda Sümer 1 deki formacıya örnek diktirecegim .. hangisini onaylarsak ölçüleri o zaman söyleyecegim adrese gidip verirsiniz

@barış topcu

Tabi dayının yaptıgı formayı onaylarsak eğer ;)

@Şafak Atilla Akpınar

herkes langırt oynayacak diye birşey yok Bu konuda görüşülmeli

Scudo
  1. Mert KABTAN .. 1 adet uzun kol
  2. Şafak Atilla Akpınar .. 1 adet kısa kol
  3. Barış Topçu .. 1 adet uzun kol Takım Sorumlusundan Onayı bekleniyor
  4. Serdar Gültekin .. 1 adet kısa kol
  5. Sefa Köksal .. 1 adet uzun kol
  6. Orkun Özden .. 1 adet kısa kol
  7. Görkem Kılınç .. 1 adet uzun kol
  8. Ahmet Bolgi .. 1 adet uzun 1 adet kısa kol
  9. Hacı Murat Şahin .. 1 adet kısa kol
  10. Çağdaş .. 1 adet uzun kol
  11. Uğur özvar .. 1 adet kısa kol
  12. Erdem Akcan .. 1 adet uzun 1 adet kısa kol
  13. Serdar Aktaş .. 1 adet uzun kol
  14. Furkan İstanbulluoğlu .. 1 adet kısa kol
  15. Ahmet Dalgıçoğlu .. 1 adet kısa kol
  16. Ekrem Özarslan 1 adet kısa kol
  17. ?
Listemiz devam ediyor

aşağıdaki üyelerden haber bekliyorum !!

Murat Yılmaz
Deniz Kaydırak
Neslihan Sarı
Can Sarı
Caner Öğülmüş
Nuran Atakan
Deniz

• Beğen
Tepkiler: stheaven
@Mert Kabtan

Yavaş... Bir şaka yapılmış. Altan almak en doğrusu. ;)

Langırtdan vakit buluruz ya abiler bi kalabalık olalım. Herkez gelsin lütfen araba, yayan, bisiklet ile, uçakla, trenle... ne ile olursanız olun yine de gelin bea. :D

@Görkem Kılınç

Uçakla falan dedin ya aklıma bir türk filmi geldi :D

Vur ama topla tüfekle değil deyip abzurt kelimeler söyleyen eski bir türk filmi oyuncusu vardı :D

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@Mert Kabtan

ben bir kısa kollu, eşimede small sanırım.. kısa zamanda netleştiririm.. an itibari ile işteyim de.. )

@barış topcu

ben araba ile gideceğim . hanımla gitme dururum var öğleden sonra haberleşelim buradan. ben şimdi uyuyacam gece mesai vardı.

@heng

hocam sen benim okuldamı okuyorsun. vayyy meslektaşımı gördüm. akşama tigeme gelmezsen eğer en az 3 dersten çakmanı garantilerim hocam . hahahahahah

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@Mert Kabtan

Yav Mert bu adamlar bebelere de forma yapıyolar mı? Bizim Anka jr.'lara da forma diktirsek süper olmaz mı? Ahmet jr. (Dalgıçoğlu, zira Bolgi'ninki jr sayılmaz artık), Hacı Murat jr, Serdar jr, Erdem jr, Uğur jr. Süper bi takım olur.

1. Mert KABTAN .. 1 adet uzun kol
  2. Şafak Atilla Akpınar .. 1 adet kısa kol
  3. Barış Topçu .. 1 adet uzun kol Takım Sorumlusundan Onayı bekleniyor
  4. Serdar Gültekin .. 1 adet kısa kol
  5. Sefa Köksal .. 1 adet uzun kol
  6. Orkun Özden .. 1 adet kısa kol
  7. Görkem Kılınç .. 1 adet uzun kol
  8. Ahmet Bolgi .. 1 adet uzun 1 adet kısa kol
  9. Hacı Murat Şahin .. 1 adet kısa kol
  10. Çağdaş .. 1 adet uzun kol
  11. Uğur özvar .. 1 adet kısa kol
  12. Erdem Akcan .. 1 adet uzun 1 adet kısa kol
  13. Serdar Aktaş .. 1 adet uzun kol
  14. Furkan İstanbulluoğlu .. 1 adet kısa kol
  15. Ahmet Dalgıçoğlu .. 1 adet kısa kol
  16. Ekrem Özarslan .. 1 adet kısa kol
  17. Can Sari .. 1 adet kısa kol
  18. Neslihan Sari .. 1 adet kısa kol
  19. ?
  20. ?
  21. ?
  22. ?
Sipariş içinfiyat alırken adama verdigim 20 forma sayısına ulaştık TEŞEKKÜRLER Listemiz devam ediyor

aşağıdaki üyelerden haber bekliyorum !!

Murat Yılmaz
Deniz Kaydırak
Caner Öğülmüş
Nuran Atakan
Deniz (drbean)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@sottozero

Dikilir aslında ..

mert cidden beden ölçülerimizi nasıl vereceğiz bilmiyorum ama can a ne yazdıysan banada ondan yazıver

evet arkadaşlar akşam ki buluşma için ; yaşamkentten araba ile geleceğim. bu nedenle konutkent-ümitköy-çayyolu vs vs vs güzergahım üzerinde olan arkadaşları alabiliri-akşamda geri bırakabilirim . çıkış saati belirlemek için beni 0532 717 38 67 den arayabilirsiniz. görüşmeler turkcell hat hüzerinden yapılacak olup kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirileceksiniz ( bu espiriydi)

akşam benim de gelesim vardı.lakin bugün kendimi hasta gibi hissediyorum,bu aralar risk almamak gerektiğinden kalıp evde haftasonu için dinlenip daha başlamadan hastalığı atlatmam gerek sanırım.size iyi eğlenceler...

• Beğen
Tepkiler: Erdem Akcan
arkadaşlar bende tüm planlarımı size ayırmıştım ama bacanaklarım akşam bana geleceklermiş ...bu nedenle gelemeyeceğimi bildirmek istiyorum.. evli olmanın kötü yanları ama tüm kalbim sizlerle benim yerimede eğlenin

ahmet abi çeyrek geçe görüşürüz ;) benim lastikte bir sorun var eskişehir yolunda sağdan giderken birsürü cam parçacığına görmemle girdim ve küçük bir patlak var galiba bulamadım baya uğraştım bugün :( mecbur eve dönmüştüm gelmicektim az daha :)

@Ahmet Bolgi

yok be abi gelin sizde misafirim olun yemek yiyelim ,çay içelim ... bu arada sanırım tek kız babası benim bildiğim kadarı ile

Geri