Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@tobleron

Orkun abi Anka`da bağımlı olacak birini ummuyorum.:) Bu arada ayartma hakkında söylediğim şaka mahiyetinde, yanlış anlaşılmasın :)

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Scudo
@Mert Kabtan

1.Mert KABTAN .. 1 adet uzun kol
2.Şafak Atilla Akpınar .. 1 adet kısa kol
3.Barış Topçu .. 1 adet uzun kol Takım Sorumlusundan Onayı bekleniyor
4.Serdar Gültekin .. 1 adet kısa kol
5.Sefa Köksal .. 1 adet uzun kol
6.Orkun Özden .. 1 adet kısa kol
7.Görkem Kılınç .. 1 adet uzun kol

Bu kadarmı ? Arkadaşlar birlik olalım biraz .. Can abi o kadar ugrastı tasarladı ardından değişiklikler oldu .. Forma artık basıma hazır .. Listeyi yapalım örnek forma basılıncada ok dersek paraları toplayıp siparişi verecegim

@Şafak Atilla Akpınar

Cuma akşamını bekle. Takımını kur. :cool:

+ 1 Uzun kollu.

Takıma üye olmayanlara da mı veriliyor. :eek: Boşa kurduk o zaman ekibi. :eek:

Gene harika, keyif dolu bir tur buluşma olması dileği ile.

Soğuk havalara aldırmadan dışarıda bisiklet sürmek, keyifli vakit geçirmek ve özlem gidermek için buluşuyoruz.

Buluşmamız langırt manyakları için gelsin. :rolleyes: :D
http://img52.imageshack.us/img52/1351/bonzinistyletableballco.jpg
Turnuva yapmayı planlıyoruz, katılım ne kadar çok olursa o kadar güzel olur. :cool:
Etkinlik tarihi : 20 Kasım Cuma

Buluşma yeri : A.O.Ç.-Tigem

Buluşma saati : 20:20

Program : Bir araya geldikden sonra biraz sohbet ve langırt turnuvasına başlıyacağız. İstek üzerine etkinlik sonlandırılacak.

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 3 - En yüksek, 12
Rüzgar (km/sa) : Yön, Kuzey - Hız, 7

@Mert Kabtan

8.Ahmet Bolgi .. 1 adet uzun 1 adet kısa kol

Mert uzun kol soğukta tek başına korumayacaksa ben bir tane kısa kol isterim. Soğuktan tek başına korumayacaksa başka giyimlerin altında kalacak demektir. Ya da çok kısa bir periyotta giyilebilir. Yanlış mı düşünüyorum?

• Beğen
Banada uzun yazın. Ben o bölümü kaçırdım ama fiyat konusunda ne anlaştınız, sayısa göremi olacak? Birde bahsettiğim kısımları "Bisiklet Takımı" şeklinde değiştirebilirseniz sevinirim.

• Beğen
Cuma akşamı gelmek için elimden geleni yapacağım ama bu aralar işler felaket yoğun. Genellikle evde de çalışıyorum. Bir de sınav var, ona hazırlanıyorum. Diğer taraftan sizleri ve bisiklete binmeyi de çok özledim. Eğer müsait olursam ve hava iyi olursa bisikletle, eğer müsait olursam ve hava iyi olmazsa arabayla gelmeye çalışacağım.

Forma işinin neticelenmesi mutluluk verici. Bu işi başlatan tüm grup üyelerine, ama öncelikle Can abi ve eşi Neslihan ablamıza, sonra gruba gaz veren Şafağa ve son olarak da bayrağı devralan Mert'e ayrıca teşekkür ederim. Her ne kadar Meysu'ya oldukça mütevazı olan isteklerimizi kabul ettiremese de:D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Formalar ile ilgili bilgiyi tazeleyebilirmiyiz mert? son drum nedir? ne oldu bitti? fiyatlar nedir ? vs .... (emegi gecen herkesede cok tesekkür ediyorum!)

• Beğen
@Hacı Murat ŞAHİN

Abi uzun kol forma yaptırım içine termail içlik giyerek kullanabilirsin .. Esofman üstüde yapılabilir sonra

@çağda ş

Cagdaş forma için barış arkadasımızın dayısı baskı dahil 30 lira dedi ..örnek forma gelecek onlardan .. eger onay verirsek yaptıracagız .. o olmazsa ikinci bir formacı var ordada forma için baskısız 20 lira fiyat aldık baskıyla beraber orada 35 liraya mal olur..

(link)(link)
(link)(link)

@Ahmet Dalgıçoğlu

Son durum pamuk eller cebe fiyat 30 TL

@Mert Kabtan

8.Ahmet Bolgi .. 1 adet uzun 1 adet kısa kol
9.Hacı Murat Şahin .. 1 adet kısa kol
10.Çağdaş .. 1 adet uzun kol

mert bende istiyorum forma ama takip edemedim sanırım fiyatları 30 tl bide mert uzun kollu formalar bedeni saran cinsten mi yoksa eşortman üstü gibi birşey mi birde renk ler bunlar mı olacak ? bilgilendirirsen sevinirim

+1 adet kısa
+1 adet uzun istiyorum

@EXTASY

Erdem abi uzun kol da kısa kolda bildigimiz bisiklet forması olacak .. simdilik esofman üstü söz konusu değil .. fiyat 30 TL denildi eger ilk anlastıgımız yerde aksilik cıkarsa fiyat 35 lira olabilir .. ama 35 TL yi gecmez ;) Listeye ekliyorum teşekkürler

Geri