Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@SerdarAktas90

Anka pedal takımı mı yazacagız yani ?

yaaa arkadaşlar bu arada aklıma birşey geldi , şafağın da facebook ta resimlerini görünce daha da ateşlendim birden eminim tobleronda sevinecek bu işe
neyse gelelim düşünceme ben wow yani world of warcraft diye bi oyun oynuyorum frp tarzı güzel bi oyundur ve free server da oynuyorum oldukça güzel bi oyundur ama bağımlılık yapar eğer oynamak isterseniz benimle iletişime geçmeniz yeterli . oyun nmasıl bir oyundur derseniz youtube dan yada internetten görebilrsiniz..hiç abartmıyorum dünyanın 1 numarasıdır

Erdem abi Anka`nın öğrencilerini ayartmaya çalışıyor diye düşünüyorum :D:D :46: :cheer: :smily143: :D

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@Mert Kabtan

Arkadaşlar liste olusturmaya başlamam lazım ..

1 . Mert KABTAN .. 1 Adet uzun kol
2 . ?
3 . ?

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
@Hasan Çağrı

Sizi böyle bir yazı yazmaya sevkettiğine göre grubumuzun ortamı biraz da olsa dışarı da yansıyor demektir. Yorumunuz için teşekkürler. yorumlanan grubuma da teşekkürler. ("Ya" diyordum kendi kendime, "bu grubu fazla mı abartıyorum" diye. Ama demek ki herkes benim gibi düşünüyor...)

Şafak Atilla Akpınar-1 adet kısa kollu
Mertim kısa kollu forma olmadığını veya o anlama gelen bir şeyler demiştin ama unuttum.Kısa kollu neden istemediğini açıklarmısın :)

@EXTASY

abi çoocukların kanına girme,sonra o oyunu oynamaktan bisikleti unuturlar.bisikleti unutmakla kalmaz okulu da unuturlar.benim o oyun yüzünden sınava bilerek girmeyen arkadaşlarım var.:)
ha "yok,ben irade sahibi adamım,oyunu mu oynarım,diğer işlerimi de yaparım,bana bağımlılık yapmaz" diyen olursa evet erdem abinin dediği gibi 1 numaradır.

dipnot: o oyunu bu sebeplerden ötürü ben de oynamıyorum(irade sahibi olmama rağmen)...

Geri