Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Haftasonu için plân nedir şimdi? Bir fikri olan var mı? Veya biz şunu konuştuk diyen?? Gözden kaçmış olabilir..

Scudo
Ben c.tesi de pazar da müsait değilim. Gideceklere iyi eğlenceler diliyorum.

Organizatörümüz açıklama yapıcaktır beyler bayanlar =)

Bende sponsorluk anlaşmalarımı ve imza günümü pazar gününe denk getirmemeye çalıştım...Ama biliyorsunuz 2 dk sonra pat bir telefon bütün planlarım değişebilir :D

• Beğen
Tepkiler: fecredall
Pazar kimse gelmeyecek herzaman ki gibi. Bir yıldır grubu bir arada göremedik sanırım görülmezde zaten, imkansız bu. Boş yere dilemeyim bunu. :) Pazar günü mavigöl e mangal düşünüyorum. Mavigöl mavigöl bende bıktım da ne yapayım sayı az nereye gidelim? Fikri olan varsa söylesin.

Saygılar.

Polatliya gidin :)
Yada ne biliyim Serefli kOChisar :)

arkadaşlar size katılmayı çok istiyorum ama misafirim gelebilir o yüzden söz veremiyorum ama ben gelebilirsem eğer

polatlı +1

beraber olalımda neresi olursa olsun...Bende aslında bi performans düşünüyorum :D çünkü çok sıkıldım,birde bisiklet üstünde vakit geçirmek istiyorum
Polatlı +3 :D (görkem ve misafiride bizimle :p)

anlamam.. 2 haftadır doğru düzgün binemiyorum.. hasret gidermem lazım.

Bu arada kablosuz km saati geldi.. :D

Abi temelliye gidiyoruz.Yada sen neresi dersen olsun.Sabah yalnız biraz uyuyalım nolur:D taşların içinde de mangalı yaparız cız cız olmadı bir yerde birşeyler yer çay içer geri dönüşü çakarız

@Kemal Arslanoğlu

Katılmak isteyen herkese kapımız açık kemal bey :)Yarın sabah sizi 10 da Mesa da ki migrosun orda karşılarız veya siz bizi karşılarsınız,Postun sonunda telefon numaramı yazıcam sabah ordan irtibata geçebilirsiniz. :D

Arkadaşlar üstümüzde ki tozu atmak için deniz abi ile pedallıycaz,gelmek isteyenler olursa hemen herkesin telefonu var hemen hızlı bir şekilde organize oluruz.Herkesin gelmesini de ayrıca isterim.

Temelli öyle aman aman yorucu olucağını sanmıyorum.Deniz abi ile görüşme yaptım ve hava eğer uygun olursa mangal yakıcağıızı söyledi.Piknik alanı ve göl varmış oralarda vakit geçircez.

Herkese duyrulur...

Ulaşmak isteyen olursa yinede numaramı yazayım. 0543 811 42 60

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@Kemal Arslanoğlu

Sabah saat 10 gibi orda olmaya özen göstercez...Sizi de orda görmeyi umuyoruz :) Çalıştığımızdan dolayı buluşma saatini 10 yaptık çünkü biraz uyku almak istiyoruz.

Geri