Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Beyannameleri tamamlarsak (ki sanmıyorum) perşembecilere gelmeye özen gösteririm...

Olmadı pazar günü herhangi bi aksilik olmazsa ''şereflikoçhisar'' turumuz gerçekleşicektir :) yada grupça bir takım şeyler düşünüyoruz.Görkemle çalışıyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
mert sende varmı slick lastik bi ara duyar gibi olmuştum

@Ahmet Bolgi

Hayırlı olsun abi güle güle kullan. Bence slik lastik olarak ucuz bişey alma, yazın asfaltta da kullanırsın. Anka'nın milli lastiği var "Maxxiss Detonator" ondan alabilirsin. Ahmet (Dalgıçoğlu) abi çok memnundu ondan.

@Ahmet Bolgi

evet abi var ..

İyi geceler Anka'lılar. Hava kapalı olunca bizim de keyfimiz olmuyo galiba. Bugün tek mesaj yazılmış. Kimseden ses seda yok.

Görkemim üye olmaya çalıştım ama olmadı :( kendi adımı denedim kullanıcı adı hatası çeki mümkünse beni shafuck akpınar olarak işler misin! :D

Gırgır lazım bize ya bak yeni geldim işten saat kaç olmasına karşın biraz gülmek lazım :boese157: :D

Gunaydın anka .. Hava böyle gider ve yagmur yagmazsa akşam turuna katılalım .. ANKA ARTIK BİR BÜTÜN OLARAK KENDİNİ ETKİNLİKLERDE GÖSTERSİN

Günaydın Ankadaşlar.

Erdem abi maşallah, allah analı babalı büyütsün. Resimi de güzel çekmişsin abi. :)

Akşam bir plan, etkinlik yapacak olan varmı?

• Beğen
Tepkiler: Erdem Akcan
@Görkem Kılınç

Görkem perşembe turu var ya işte

@EXTASY

Vay vay vay. Benim gelin büyümüş de bisikletforuma çıkmış. Maşallah maşallah. Allah nazarlardan saklasın.

• Beğen
@EXTASY

maaşallah maaşallah .. allah analı babalı büyütsün

• Beğen
@EXTASY

Erdem abi ne şeker kızın var Allah analı babalı büyütsün :) Bende diyordum hep içimden Erdem abi bir hafta evde kalıyor, bir hafta bisiklete biniyor :) Ve evde onu çeken çok tatlı bir kızı olmalı diyordum :) Yanılmamışım :)

• Beğen
Geri