Yaw onu bunu geçtimde hayatımda herhalde en çok güldüğüm 2 gün yaşadım
Bi tabir vardır.Bir şeyin suyunu çıkarana kadar yapılınca denir Aynen öyle oldu ya,attığımız her adımda gülmedik mi beyler
bıçah muhabbetinden tut pide yerkenki kelebek muhabbetine,pide muhabbetine yatak muhabbetine ve özellikle internet cafede ki o yarım saati hiç bir şeye değişmem(bugi bugi bebeğim )
10 numara eğlendik,eğlencenin dibine vurduk
Neyse yazılı anlatımı hazırlayıp sunucam hem sitemizde de yerini almış olucak.Böyle eğlenceksek her daim gelirim ağalar sizle
Abi o hesabı öderken kelebek düştü ya cebinden adamın halen unutamıom ya. Takk diye bi ses çıktı herkez sustu. Dedim aha gitti kasiyer. Gece 5 de kalkıp konuşmamı da unutmam ha
Halletcem Ahmet abi
Sizler içinde ayrı bi rapid dosyası yapıcam sizlerde resimleri görün çok güzel bi parkura sahipmiş eskişehir.Gerçekten 10 numara
Say say bitmez ki sefacım kırılan cam için bile 10 tane espiri yaptık Aynı odada misafirimiz olmasa muhabbet 2 ye kadar devam ederdi hatta bi ara yattık 11-12 gibi ben inelim beyler aşağıya dedim böyle olmuyor.Kıs kıs gülüyoruz inelim bahçeye doya doya gülelim dedim ama uyku daha ağır bastı
Hele ki 5 gibi uykudan uyanıp olağan gürültüye hakaret etmesi,benim kırılma noktam oldu
Size ufak bi resim paylaşayım da parkuru görün
http://img121.imageshack.us/img121/46/cimg4934.jpg
Allah neşenizi bozmasın gençler. Bu bizim ruhumuzda var demekki, piknik alanını sel basar güleriz, aç kalırız güleriz, lastiğimiz patlar güleriz. Allah bisikletçileri hep güldürsün. Çubukta bizi haber yapan Anadolu Ajansının muhabiri söylemişti hiç unutmuyorum; "abi bisikletçilerin hepsi mi böyle hep yüzleri gülüyor" demişti. Demekki haklıymış adam
Şafak abi diyo aha geliyo kelebeği düşüren, bizi takip etmiş.. Birde saat olayı vardı. Herkez telefonlarının alarmını 7:00 a kurdu. Ben 6:59 a. Ötmeye başladı sabah herkez kalktı, ben tekrar yattım.
bende gelemem. serdar aldım traineri ama ses yapıyor lastik değiştirmem lazım . sadecetrainerde kullanmak üzre alabileceğim ( ucuz olması tercih nedenidir) slik lastik ne önerirsiniz.