Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
slm arkadaşlar . toplantıdan çıkıp geldim eve 1 film atacam lcd nin karşısına yatacam. sışarda bıçak gibi kesen bir rüzgar ve soğuk var yanında bonus olarak yağmurda veriyor. akşam sds ye gelmeye niyetim var ama geri dönüş düşündürüyor. melih amca ile bizim mahallenin arası iyi değil. saatte 1 olan otobüsler bazan servisi unutuyor 2 saatte 1 e düşüyor. gece 24 tede işe gideceğim sabaha kadar dans. bakalım son duruma saat 18 olsunda. gelirsem görüşmek üzere sizlerlede tanışmayı harbiden çok istiyorum ama hep bi ters zaman olayı çıkıyor.neyse görüşmrk üzere

@sottozero

Bu defa da hava muhalefeti yüzünden gelemiyorum:mad: Dikmene inanılmaz yağmur yağıyor. Arabaya gidene kadar sırılsıklam oldum.

Bu havada sanırım kimse sds de olmaz :D
Kızılaydan kavaklıdere vergi dairesine kadar yürüdüm ve sırıksıklam oldum.Şimdi evimdeyim :d

Anka Merhaba ... Bende Uzun Zamandir Yoktum Herbİrİnİzİ Özledİm

@Şafak Atilla Akpınar

valla ben gidecektim ama tv karşısında film izlerken uyuya kalmışım .

Selam arkadaşlar, ben hala çook yoğunum, haftasonu hava bugünkü gibi olursa biinilmez mi bisiklete? Ha binilmez mi? Hava karşı çıkmazsa bu fikre fırsatı değerlendirmek iyi olmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Biraz once bisikletimle kisa bir turdan eve dondum, hava gercekten muhtesem. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Bu arada American Flyers filmini nihayet izledim. Kesinlikle superdi. Birileri bana Kevin Costner da var deseydi daha once izlerdim ama neyse gec olsun da guc olmasin:D
saka bir yana abi-kardesin training ve yaris goruntulerini izlemek cok keyifliydi.

kışlık kıyafet olayı sıfır bende o nedenle eşofmanla çıktım bugün havada soğuk gibi geldi sazanlık edip bide sweet giydim üstüme. eve zor attım kendimi . terle beraber buz gibi rüzgar hiç çekilmiyormuş . arkadaşlar ben bisiklete evde binme zamanımın geldiğini anladım bugün. ama şimdi en büyük sorun uygun aparat olayı. bisiklet sitelerinde euro cinsinden fiyatları görüncede hevesim kaçar gibi olup sinirlerimde bozuldu. yaw hadi dişlileri yapamadık , hadi kadro yapamadık, hadi zincir vs vs vs yapamadık . 2 borudan TRAINER denen bisiklet tutucudandamı yapamıyoruz biz bu memlekette. bu konuda daha önce araştırma yapmış olan varmı?

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
@Mert Kabtan

Bölge sorumlusu bütün isteklerimize tamam dedi değil mi Mert:D

@sottozero

oldu efendim başka emriniz :)

@sottozero

bir tek yemekten sonra gaz cikarma kismina sicak bakmamis. malum herkes yetiskin kiloda, omza alip tapislamak zor olabilir. en cok hosuna giden ise affiniza siginarak soyluyorum, sevgilinizin basi agridiginda yapilabilecekler:D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Geri