Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Ahmet Dalgıçoğlu

Aleykümselam abi. Biz kimiz bölümünde ki mi? Bu arada adı olmayıp grupda olanlar, fotoğrafınız ile belirtirseniz ekleyelim hemen.. :cool:

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Scudo
@Şafak Atilla Akpınar

Ben L beden istiyorum ama ücret tekrar konuşulursa iyi olur

Forma işi tamam derken karşı taraf hazır yani,bizlere bağlı bir şey..
Sonuçta fiyat alarak bi yerlere gelcez.Başka yerler ile de irtibata geçilebilir :) Sonra ucuza forma yaptıracağımız bir yer varken ah neden 45 lira verdik demeyelim...30 lira civarlarında bir şey olsa çok makul olurdu benim için,böyle danışarak sonuçta piyasayı öğrenmeye çalışcaz.Üreticilerin bizleri zorlayan tek istedikleri var,oda minimum forma sayısı vermeleriydi.Bu bizi zorlayan tek durumdur...minimum forma sayısı vermeyen herhangi bi üretici ile irtibata geçilip fiyat alınabilir veya alabilirsiniz.Sizlerinde elinde yani :)Neyse durum bu beyler bayanlar :)

Ayrıca havalar inanılmaz buz kesti,daha geçen hafta trafik kazası geçirdiğimde terleyen ben şimdi donuyorum.
Kışın biraz aktivite sıfıra yanaşıyor,ama bizler forum üzerinden yazmasakta bir araya geldiğimizde,şu gün şunu yapalım dediğimiz aktiviteler oluyor..Bunlar kar yağdığında veya elmadağ kara bulandığında bir mangal sefası yapmak,şereflikoçhisara gidip otobüs ile dönmek vb bu liste böyle uzayıp gider.

Ankara içi haftasonu turlarına katılım yapalım bir olalım.çayları yudumlarken sohbet yapmayı sevenleriz :)

@Şafak Atilla Akpınar

Şafakcım emeğine sağlık. Sen elinden geleni yaptın bizi epey bi gaza getirdin. Bu aşamadan sonra senin de dediğin gibi ortak bir karar verip bu işi sonuçlandırmak bize düşüyor.

Günaydın abiler, ablalar.
Yarın akşam SDS Bisiklet'in düzenlediği foto. seminerine katılacağız. Hem bir araya gelip hasret gidermiş oluruz. Etkinlik 7:00'da başlıyormuş. O saatlerde orada olmaya çalışacağım ben. Gelen olursa sevinirim.

(Detaylı bilgi Sds Bisikletin sitesinde)
Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@Şafak Atilla Akpınar

30 - 35 liraya formayı mal edebiliriz arkadaslar .. eger forma beyaz olsun derseniz 30 hiç zor değil gibi geliyor bana .. çünkü baskıcılar her zaman beyaz ürüne düşük fiyat veriyorlar .. Birde sponsor bulmaya çalışıyorum ama sizinde fikrinizi almak istedim .. Formada reklam olsunmu ? olmasın mı ?

@aurora79

Deniz abi taaa buralardan gözüküyor .. :D baya yağmış

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Geri