Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Günaydın Anka Bisiklet

Yarın küçük bir tur düşünüyorum. (Dün akşam geleydiniz konuşurduk kimse yoktu). Gene bir mangal organizasyonu planlıyorum. Yeni aramıza katılacak olanlara da şans son bir şans. Bir kaç saatte yer mekan hazır.

Ya biz bugün SDS bisikletteydik. Deniz abi de vardı. Yarın Kızılay'da Güvenpark'da buluşup ordan Knya yolu, Ahlatlıbel, İncek, Tuluntaş, Balıkpınar, Eymir yapacağız. Güvenpark'da 9:30'da buluşacağız. İnişli çıkışlı bir parkur. Güzel olacağı kesin. Elimizden geldiğince erken bitireceğiz.

Saygılar...

Saatleri geriye almayı unutmayın !

@tobleron

asartepeyi biraz erteledik. Onun yerine yine sağlam bir turumuz olacak. ankaradan çok uzaklaşmayacağız ama mesafe olarak yine sağlam bi yola yapıcaz.

Ben direk eymire gececegim orda görüşmek üzere ..

• Beğen
Tepkiler: aurora79
@Mert Kabtan

Tura ne zaman katıldın ki. ;) Oraya kadar çıkacaksın az daha pedal çevir komple tur yap yol yap. :D

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Yarınki tura kimler gidiyor. Hala karar veremedim gidip gitmemeye. Bahsettiğiniz parkurda benim bisiklet gider mi yoksa sadece mtb için mi.

@sottozero

Senin makine zaten mtb karışımı olduğu için hayli hayli gider. Ben Eymir'den düz maşa ile indiysem senin scott uçarak gider. :D Zaten yolun büyük kısmı asfalt abi. ;) :eek: :)

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
arkadaşlar bugünkü tura katılcaktık ama bikaç sebepten ötürü kısmet olmadı,kusura bakmayın...
inşallah haftaya...

Maç (pardon belgesel) izlemeye gidiyor muyuz. Gelen olursa ben giderim.

Geri