Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Gecmis olsun Safak. Umarım bıran once ıyılesır ve yollara donersın. Zıra anladıgım kadarıyla bısıkletten gercekten keyıf alıyorsun.
Bu kazaları cok sevgili sofor beyefendi ve hanımefendilerin bize yol verecekleri gafletine dustugumuz icin geciriyoruz. Deniz de eger araba sıkıştırmasaydı, daha genıs bır alana kavusacak, rahatca aradan cıkabılecek ve dusmeyecektı belkı.
Ben de dun tali yoldan cikan bir abi ile carpıstım. Bir de tam olarak cıkıp yollarına devam edemeseler bıle burunlarını cıkarma (cıkarırsın da yolun ortasına kadar gelmezsın herhalde) alıskanlıkları var ve trafık ısıklarında ıllakı ısıgın onune gecmek.
Neyse o arada gecmekle fren yapmak arasında bir yerde kaldım, hızım cok olmadıgı halde egımden mıdır nedır fren mesafesı uzadıkca uzadı. Ilk kez gırdıgım Demet trafıgınde manevra yapacak alan da bulamadım. Son noktada frene asılayım dedıgımde de on fren elımde kaldı. Sonuc sandvıc olmus sepet, sansıma yakında bulunan bır bısıkletcıde yaptırılan frenler ve sınırlerı bozuk, bu ulkenın trafıgınde bısıklete mı bınılır dıyerek bır an once eve donmek ısteyen bır bısıkletcı. Iyı kı bu bısıkletcı aynı zamanda korkak da hız yapmıyor. Kopmus bır frenle o arabanın ustunden takla atan kendımı dusunemıyorum. Bir de adam beni dovecek. Fren koptu dedım de ee niye biniyorsun o zaman bu bisiklete diyor. Dedim "simdi koptu herhalde". Sanki macera olsun diye frenleri tutmayan bisiklete binilirmis gibi:)

İşte nerde bolluk orda bo.. boşuna dememişler.Uzak durmak lazım herkesden ,1 haftaya kadar bant vs hepsi çıkıcak bende kendimi anca toplamış olurum.

@fecredall

Sağol sefacım.Sicotun sağlamlığını denedik...Cuma günü konuşuruz eğleniriz :) :D

Hacım daha yeni gördüm, yeni haberim oldu. Kaza yapmana gerçekten çok üzüldüm ama fotoğrafından da iyi olduğunu görünce bir o kadar sevindim :) Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın.

Yine kask ve koruma ekipmanlarının, aksesuar değil gerçekten güvenliğimiz için gerekli olduğunu bir kez daha gördük.

@SerdarAktas90

Temennilerin için teşekkür ederim serdarcım :) Aksesuar değil gerçekten güvenlik için giyinmek lazım.Çok güzel belirtmişsin.Bu tür olaylardan sonra insan kendine ders çıkarıyor :eek:

Umarım çabuk iyileşirsin, dediğin gibi yoldan gözünü ayırmayacaksın...

(link) için cumartesi 12'de gençlik parkında olacağım.

Hafif grip olduğum için bu akşamki buluşmaya gelemeyeceğim. Kendimi pazar günkü tura saklıyorum. İnşallah düzelirim o zamana kadar. Bu akşam size iyi eğlenceler dilerim. Dikkatli sürün.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
gençler sizlere iyi eylenceler. o çiğ köftenin tadını merak etmiyor değilim ama 18-24 görevdeyim. yolu oran a düşen olursa bu saatler arasında beklerim çay içmeye. bugün trt türk teyim.

Ya ben bomba gibiyim ama bu dikişler moralini felaket bozuyor ya...Bunalımdayım,işimi özledim valla kaza olmadan önce daha doğrusu her zaman kafam bozulduğu zaman işten çıkmayı düşünüyordum ama şimdi bir uğraş olsada kafam meşgul olsa diye kendime iş çıkarıyorum ya :D bildiğiniz gibi değil evde oturmak sıkıyor adamı.Kıyafetlerimi yıkadım ama bisikleti götürmeyi düşünüyorum erdoğanlara bi bakılsın her yerine,sapa sağlam gözüküyor ama bu tür bi kazadan sonra herşey olmuş olabilir...

Bugün kaç gibi bahçelide olayım görkem birşeyler yaz :p

Geçmiş olsun Serdar abi mevsim geçişleri 2-3 gün böyle devam eder :) Ahmet abi sanada kolay gelsin :)

iyi dileklerin için sağol çağdaş :)

@Ahmet Bolgi

Yüzüm o kadar rahat ki bazen unutuyorum yüzümde dikiş olduğunu,ama omzum şöyle bi kolumu kaldırayım ben burdayım diyor.Bazen sürekli sabit kalmaktan dolayı sızlatıyor.Kollarım yanıyor ama irili ufaklı çizikler mevcut,su vurup acaba temizlesem ve bir süre sonra el kremi ile biraz yumuşatsam mı diye düşünüyorum.Ama sonra yakar falan diye çekiniyorum.

Yollarda telef olmazsam bende aranızda olucam bu akşam. Ancak buluşmada yeni birini görememeniz durumunda, dönüşte lütfen tobb üniverstesinden çiftliğe çıkan yokuşun kenarlarında, yerde pert olmuş bir bisikletçi arayın ve yardım elinizi uzatın :) birde arkadaşlar ne giymek lazım t-shirt ve rüzgar geçirmez yağmurluk ince mi olur? yedek kıyafet almak gerekir mi? ilk turda hasta olmayalım :)

• Beğen
Tepkiler: Nuran Atakan
@furkan istanbulluoğlu

İçinize uzun kollu biraz ince ve dışa bir t-shirt yakıştırın bu yeterli olacaktır. :) İlk 15 dk üşümezseniz demekki bir sorun var. Mutlaka ilk 15 dk üşüyeceksiniz...

Bisikleti götürdüm.Can abi maşayı kaybetmişiz :( Bacakları s olmuş yandan bakılınca gözüküyor.İlk bakışta kadroda benimde gördüğüm gibi bir şey bulunamadı.Maşa gittiği için benimde zaten aklımda olan maşa fox idi taktırın dedim.Neyse akşam görüşürüz :)

Geri