Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Hacı Murat ŞAHİN

Abi haritaya göre yürüyerek 12, otomobil ile 5 saat sürüyor. Ortalama alıp 8.5 saate ulaştım, hadi biz hızlıyız diyelim ;) 7 saat olsun nasıl olacak. Yanlışlık vardır değil mi?

Scudo
@çağda ş

Ortada belirli bir yer yok daha hele bi durun Cuma akşamı kararlaştıracağız.

@çağda ş

Otomobillerde o yollarda hız sınırı 50 km/h olsa bile 60 km 5 saat sürmez, otomobili yavaş gösteriyor. Hesaba göre yaya olarak otomobile göre yarı hızda gidebiliyor olmak lazım. Bence yürüyerek doğru ama otomobil yanlış, tecrübelere göre 4-5 saat bisiklet ile sürmesi lazım. Verdiğim haritalar örnek olsun diye, henüz karar verilmedi.

Beyler ben ne yazık ki 1-2 hafta kadar sizlerle beraber olamıyacağım.
Bugün kızılay meydanda bir trafik kazası geçirdim.Taksici ile çarpıştım,omzum ve yüzümde dikişler mevcut.Olay kızılayda 4 şeritli yolun 3 şeridinin de taksiciler tarafından kapalı olması ve manevra sonrasında taksici ile çarpışma şeklinde gelişti.Taksicinin sağ camlarını patlatmış bulunmaktayım.Birini kafamda ki kask yüzünden diğer ise çarpışmanın etkisi ile patlamış.Oluk oluk kan kaybederken Allah razı olsun hem taksici hemde polisler inanılmaz yardımcı oldular.Ambulans geldi olayın ilk başta farkında değildim ama yüzümden(elmacık kemiğinin tam orası) ve omzumdan akan kanı durduramadığımız için ambulansla numune hastanesine gittik.tektikler vs derken dikişi atıldı ve şimdi eve geldim :)

Bisikletim sağlam gözüküyor.İnanın kask eldiven ve gözlük o çarpışma anında camların bana tesirini azalttı.Zaten gözlerimi açtığımda şöförün yanında idim,camlar üstümde yarı belime kadar taksinin içindeydim.Zor durum Allah kimseye yaşatmasın.

@Şafak Atilla Akpınar

Şafak dostum, çok büyük geçmiş olsun.
Çok üzüldüm, acil şifa diliyorum.
Biraz toparlan buluşalım bir kahve içelim.
Yapabileceğimiz birşey olursa bildirmen yeterli.

@Şafak Atilla Akpınar

Aman aman geçmiş olsun. Çok şükür yine de ucuz atlatmışsın. Bisikletle olmazsa bisikletsiz görüşürüz. Bu arada yardımcı olan polislere teşekkür :winkenlux ederken pazar günkülere de selam!!!:boese157: gönderiyorum.

Resmini eklemen iyi olmuş, hala bildiğimiz Şafak'a benzediğini gördüğüme sevindim :D.

Kardeş zamanı değil ama söylemeden edemeyeceğim; yaşananları gördükçe daha korkak oluyorsun, ben gerek hastanede, gerek araçla trafikte gerekse bisiklet üzerinde gördüklerim ve bunların birikiminden dolayı trafikte genelde rahat görünmeme rağmen mümkün olan tedbirlerin hepsini almaya da gayret ederim. Pazar günü de aşırı tepki vermeme bu neden oldu işte.

İnşallah bir daha yaşanmaz böyle olaylar. İyi geceler, sağlıkla kal.

şafak kaza anını çok ciddi bi şekilde anlatmışsın,ama allahtan görüntün öyle deil...gayet sağlam görünüyosun...verilmiş sadakan varmış,inşallah tez zamanda kendine gelir ve tekrar aramıza katılırsın...
bir de kazanın suçlusu kimdi,senin hatan mı taksicinin mi,ya da ikiniz birden mi???

@Şafak Atilla Akpınar

şafak cım büyük geçmiş olsun diyorum başkada birşey diyemiyorum ... umarım biran önce iyileşip aramıza dömersin allah korumuş tekrar geçmiş olsun

@Şafak Atilla Akpınar

Şafakcım büyük geçmiş olsun.. Benim kafayla volvonun camını patlattığım aklıma geldi.. zor hemde çok zor..

Tekrar geçmiş olsun

@Şafak Atilla Akpınar

Şafak abi büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakan varmış abi. Acil şifalar diliyorum. Moralini bozma. Yapabileceğimiz bişi varsa abi nasıl ulaşacağını biliyosun. Tekrar geçmiş olsun abi...

@Şafak Atilla Akpınar

şafak geçmiş olsun arkadaşım. ciddi bir olay atlatmışsın anlattıklarına göre. allah hiçbirimize yaşatmasın butür kazaları. bizler tedbirli olalım trafiktede saygı görelim. tekrar geçmiş olsun .

İyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim.Tek temennim var kimsenin başına böyle bir şey gelmesin..

Sadece neyi öğrendim biliyormusunuz,Tahmini olarak 15-20 km hız ile bu kadar darbe alıyorsam bi yokuş inişinde 50-60 ları gördüğümüzde böyle bir kaza yaşasak herhalde sağlam kalmamız imkansız gibi bir şey..Çıkarılcak çok ders var,Asla ve asla yoldan gözünü ayırmama,araçlar ile 2 diyalog yaşamama...Konsantrasyonu kaybettik ve yine kaybeden biz olduk.

Maraz aliye benzetmiş Ahmet abi beni :D abi inan o sakallar olmasa yüzümde çizilmeyen tek bir yer olmazdı,milim milim çizilirdim.İlk başlarda ta ki hastanede tektikler alınana kadar kendime gelemedim.Yüzüme dokunduğumda irili ufaklı camlar vardı.Sakallarım aralarına hapsetmişti :D Eskişehir& Bolu diye düşünürken başımıza gelcek varmış.

Neyse cuma günü aoç de buluştuktan sonra grupça gelirsiniz bizim komagene de çigköfte yeriz hep birlikte.

@Şafak Atilla Akpınar

Şafakcım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm başına böyle birşey gelmesine. Ama allahtan çok ciddi birşey yok. Allaha şükür daha büyük bir hasar olmamış. Bu olaydan ders almamız lazım hepimizin senin de dediğin gibi. Öncelikle kendimizi koruyarak kullanmalıyız bisikleti. Umarım bir daha böyle bir olay yaşanmaz.

Geri