Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Sessizlik sessizlik nereye kadar. Haftasonu her iki gün de Cem ARSLAN Forum Ankara AVM de olacakmış, gün boyu mu bilmiyorum ama gidip Best Fm'den sesimizi duyurma ihtimali olur mu ki?

Scudo
eee anka;pazara kaldı 1 gün...yokmu plan,hani mavi göle gitcektik???

@Şafak Atilla Akpınar

ankarada yaşıyosan bu tarihlerde kesin hava diye bişey yoktur...;)

Selam grup

Gene harika, keyif dolu bir tur olması dileğiyle...

Anka Bisiklet'in meşhur buluşmalarından biri. Rotamız ne kısa nede çok uzun. Yeni başlayanlar veya katılacaklar için fırsat, tanışma ve özlem giderme turu...

Anka Bisiklet'in meşhur mangalının dumanını bile koklamak için pedal çevirenlere gelsin.;) :lick3:

Etkinlik tarihi : 18 Ekim Pazar

Buluşma yeri : Kızılay, Güvenpark

Buluşma saati : 8:40

Program : Buluşma yerimizden buluşup Mavi Göl'e pedal basacağız. Yolda gerekli malzemelerimizi alıp mideleri dolduracağız. Güzel sohbetler eşliğinde turumuzu bitireceğiz.

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 30

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz...

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 13 - En yüksek, 26
Rüzgar (km/sa) : Yön, Güneybatı - Hız, 18

diski hallettim gibi ama oturunca veya yola çıkınca sürtüyor...ağırlıksız veya ağırlıklı olarak ayarlamak lazım =(
Üstünde ben yokken o kadar muazzam dönüyor ki durduktan sonra meğil nereye doğru ise o tarafa doğru bi ivme bile kazanıyıor.Ama ben üstüne çıkınca çıldırıyor alet :D

Kısaca pazar günü mavigöldeyiz

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Ben bizim yenge hanimi gene ikna edemedim:( Bisiklet macerasina onunla basladigim icin onsuz icime sinmiyor. Baska sefere umarim. Sizlere iyi geziler. Benim icin mangalda sucuk-ekmek ya da kasarli kirmizi biberli mantar olayina girerseniz bol bol hayir dua alirsiniz:)
Bu arada havadan laf acilmisken, gecen gunku saganak yagmura ostim-mesa yollarinda yakalandim. Artik yagmurda bisiklete binilebildigini biliyorum:D

Dediğin olabilir abla...Kafama çok takmıştım disk olayını keyfim yoktu zaten bir kaç gündür,üstüne birde bu disk olayı gelince tek keyfim bisikletimden de soğumuştum böyle dert etmişim herhalde :)
216 çok zor ya ne kadar zorlasamda en fazla 181 veya 186 görmüştüm,o anlarda nefes alıcak halim kalmamıştı :D neyse bakalım bu gece ne olcak

• Beğen
Tepkiler: Nuran Atakan
@sottozero

Baska bir turda yengeyi bahane ederseniz bu cumleyi size hatirlatirim ama:D
Hem su hazirlik sinifini bir bitireyim, sonrasinda maksimum devam gostermek bir yana notlari yukseltip dikey gecis bile yaparim.

Geri