Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Ben bisikletle gelemiyeceğim ders felan var ordan direkt geçeceğim.

@Görkem Kılınç

tamam kanka sen gözlüğü artık merak etme :cool: :Skull-175 :46: :cheer:

Ben her gün bisikletliyim. :) Yağmurlu havalar dışında, şimdi dışarıda olduğu gibi.

bende akşam Sds bisikletin bizleri düşünerek düzenlemiş olduğu '' Bisiklet tamir '' şeysinde :D orda olacagım .. Akşama görüşmek üzere

@aurora79

Abi sen zaten bir kere de saatinde gelsen şaşırcaz :D

Bisiklet şeysi çok güzel bir hizmet ve bir araya gelmek ve getirmek için iyi fikir. Ancak maalesef katılmama imkan yok. Ama Mavigöl gezisine varım.

Nuran Hanım sizi de bekleriz ve oğlunuzu da. Yolu fazla zorlu değil, tabii sanırım buluşma yerine araç ile gelebilirseniz iyi olur. Şimdilik Görkem ön çalışma ve fikir alma halinde, gezinti kesinleşirse Görkem Kardeş duyuru yapar zaten, o zaman detaylandırırız.

• Beğen
Tepkiler: murty
Şu an yağmakta olan yağmur planlarımı alt üst etti :D
Gelemem zannedersem,yerler kurursa oda belki :eek:

Artık tabirimiz ile "bisiklet şeysi" sürüş ayarları, fren, vites, lastik, zincir derken bitti. Umarım herkes için küçük bir kazınam olsa da yararlı geçmiştir. Dışarı çıktığımızda yağmur atıştırıyordu, durduğunda yola çıktım, kızılaya geldiğimde arkadan ıslandığımı hissetmeye başladım, sonra paça falan derken arttık nereye denk geldiyse, o gölet benim, şu göletde benim diyerekten yağmurun ve ıslanmanın olduğu kadar tadını çıkartarak eve vardım. SDS'ye teşekkürler. ;) :)

Mert'de birkaç fotoğraf ve video vardı, sanırım paylaşacaktır.

Yağmur ihtilafı yüzünden eğitime katılamadım. Umarım güzel ve eğlenceli geçmiştir.

Umarım bu akşam hava güzel olurda biraz pedallarız.

Perşembecilere mi katılcaz abi yoksa ordan sıvışıp başka yerlere mi gitcez.Bende pazardan bu yana dışarı çıkamadım.Sıkıldım evde oturmaktan eğer bir plan yapılırsa uyarım yoksa kendi rotamda turluycam :)

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Aşağıda verdiğim bağlantıda forumdan Murat İLK arkadaşımız eğim ve km mesafesi göstererek rota çizmeyi çok güzel bir şekilde anlatmış. Buradan eline sağlık diyorum. Sizlerede iyi çalışmalar :)

Arkadaşlar perşembecilerin buluştuğu yerde buluşup, aoç`a çay içmeye gidelim desem ne dersiniz? malumunuz kimseden ses çıkmıyor...

Ben perşembecilerle değilde ne kadar olursak bir yerde takılırım sizlere...
Yalnız bi kepekliyi aşmam gerekiyor,pazardan bu yana çıkmadım bacaklarım inek memesi gibi oldu :D yokuş tepeyim biraz...8 e doğru kızılayda buluşuruz gideriz bi yerlere

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Ben de bir şey ekleyeyim, google earth programında veya desteklenen birkaç navigasyon cihazında iki nokta arasında otomatik çizdirdiğiniz rotayı kaydedip, kaydettiğiniz dosyayı mapmyride adresinden okutabilir ve rota çizimini kolaylaştırabilirsiniz.

Geri