Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Resimler telefonumda,Fotoğraf makinesi olmadığı için telefonlardan fotoğraf çekmeye çalıştık.İşteyim burda telefondan bilgisayara aktarabilecek ne bi kablo bağlantısı var ne de bluetooth bağlantısı.

Galiba mikrop kapmışım su'dan,boğazım ağrıyor onun dışında bir problem yok

Deniz abi,can abi,erdem abi sizlerde böyle bir problem var mı?

Scudo
@Şafak Atilla Akpınar

geçmiş olsun şimdilik bende bi problem yok gibi

O boğaz ağrısı daha sonra grip şeklinde dönüşebiliyor. En azından benimkinde öyle olmuştu. Geçmiş olsun.

@Şafak Atilla Akpınar

Bir rahatszlığım yok ( Eve gelip yarım kilo et yiyip 10 saat güzel bir uykudan sonra :D )

bende birkaç foto çekmiştim cep ile, uygun olunca uplad edeyim.

Güzel, zorlayıcı bir tur oldu.

Giderken yol üzerindeki fabrikadan kaçan 80 kiloluk müthiş kangal a hasta oldum. böyle bir köpek görmemiştim.

Yakalayıp bekçiye teslim ettim, zaptetmek çok zor oldu.
Şafak keşke foto çekseydin.

• Beğen
Tepkiler: Nuran Atakan
Abi o köpeğe fazla yaklaşamazdım kafası bir insan kafası kadar vardı herhalde...Ama uzaktan fotoğrafladım sizi :) 2 adet :)

• Beğen
Tepkiler: stheaven
@Şafak Atilla Akpınar

Yok abicim bende katır gibiyim maşşalah :D sadece sabah kalkarken biraz zorlandım o kadar. hemen kendimi toparladım.

Ama walla güzel turdu be. yine yapalım. :D ama bu sefer adam gibi adamların olduğu bir yer olsun. :cool:

Evet gelelim turumuzu sizlere aktarmaya...

Ben sabah kalktığımda katılımın normalden de fazla olacağını düşünüyordum ama buluşma vakti geldiğinde pekte iç açıcı bir durum ortada yoktu :) Elbette herkesin kendine göre nedenleri var..Anka nın yapmış olduğu her tur keyifli,bir o kadar da kendine göre zorluğu mevcut olan ve tur içinde ki aksilikler ile boğuşurken hem eğlenmeyi hemde zorluğu paylaşmayı bilen insanlardan oluşmaktadır.

Sabah buluşma yerimiz olan Aşti girişine 7.15 gibi varıyoruz.Can abiyi bizi beklerken görüyoruz konuşup 2 nefeslendikten sonra :ci: :D telefonlara sarılıyoruz kimlerin nerelerde olduğunu,yolda veya uykuda mı olduklarını öğrenmek için...Tura çıkmadan önceki gece 9 kişi saymıştım ama bazı abilerim ve arkadaşlarım mazaretlerinden dolayı gelemeyeceklerini izah etmişler sabah kalktığımda mesajlarını görüyorum,sağolsunlar:) bizde haber alamadıklarımıza ulaşmaya çalışıyoruz ama sabah o vakitte kimseye ulaşamıyoruz.Derken karşıdan Erdem abimiz geliyor.:) Gelmesi ile 2 sohbet edip gelecek olanları tekrarda olsa bi 5 dk daha bekleyip yola çıkıyoruz. (Ek:1)

1. (link)

Kepekliyi tırmanıyoruz.Akşam dönüşte emdiğimiz sütü burnumuzdan getircek olan gölbaşı yokuşunuda hızla indikten sonra tostu 5 milyon olan bir pastanede 2 açma ve duble çayları deviriyoruz.Nezaket icabı reca ediyoruz bi şip şak alabilir miyiz diye :D (Ek:2)

2. (link)

Atıştırdıktan sonra Haymana yolunu tepmeye tam anlamıyla başlıyoruz. (Ek:3 - Ek:4 )

3.(link) 4.(link)

Her turda olduğu gibi olmazsa olmaz entrikalar,ilginçlikler peşin sıra gelmeye devam ediyor.Yol yapım çalışmasından tek şeride inen yolda ilerlerken önümde ki arabanın yanından bir kangal köpeği çıkıyor.İşte orda durup hemen ters istikamete yol alıyorum,Can abiye gelme gelme işareti yapıyorum :Ddön kurtar diyorum hayatını bu arada köpek koşarak üstüme geliyor ama ordan geçmekte olan bir araba dikkatini dağıtıyor.Can abi ile istişare yapıyoruz :D Bir anda mı hızlansak yoksa elimizdeki biber gazınımı sıksak diye,Harekete geçmek üzereyken köpeğin bekçisi geliyor koşarak uzaklardan(bizi gördüğü için) Tabi Deniz ve Erdem abi köpeğin yanından geçmiş yokuşun sonunda bizleri bekliyorlar:D (Ek:5) Can abi köpeğin güzelliğinden olsa gerek yanına gidip biraz uysallaştırıyor.Sahip çıkıyor sevip okşayıp zincirinden bekçiye teslim ediyoruz.

5.(link)

Aksaklıklar peşimizi bırakmıyor.Deniz ve Erdem abinin beklediği yokuşu inerken can abi telsizden konuşuyor.Vites telim koptu diyor:eek: Bizler dumur bir durumda iken Can abi yanımda tel var diyip bizlere derin bir oh çektiriyor :) Kimin aklına gelebilir ki!!Araç ve gereçleri açıyoruz ama vites için gerekli olan en küçük yıldız tornavidayı bulamıyoruz.Böyle benzinciye kadar idare etmek için vitesi 2. dişliye alıp taş ile sıkıştırıyoruz :D (Ek:6)

6.(link)

Turumuzda haymana yolu ile ilgili bir bilgiye daha sahip oluyoruz.Benzinci diye tabir ettiğimiz yerin haymana yolu üzerinde olmadığını anlıyoruz.80 km lık bir yolda sadece 1 adet benzinci ya gördük ya gördük :D
Sağa sola bakınırken yol üzerinde bir hırdavatçı görüyoruz.Girelim mi diye düşünürken mıcırlı yolda fren yapınca bisiklet altımdan kayıp gidiyor,yoksa ben mi üstünden atlıyorum anlamadım :D Hırdavatçıda işimizi görüp bi şip şap daha çekiniyoruz :) (Ek:7)

7.(link)

Bundan sonra yolda rampa çıktıktan sonra ender gelen yokuş aşağı yollarda fotoğraf çekiniyoruz :) Bütün fotolar yazının sonunda ki linkte olcak Tabi 1-2 tane koyalımda başımız kel olmasın. (Ek:8-9-10-11)

8.(link) 9. (link) 10. (link)
11. (link)

Aşağıdaki resimde Haymana 10 kilometre diyor ama bu tabelaya ulaşmak için tepilen yokuş inanın insana geri dönüyoruz Ankaraya dedirtir :D (Ek:12)

12.(link)

Gidiyoruz gidiyoruz rampa bitmiyor arkadaş :) su içe içe midemiz şişiyor.ha birde unutmadan diyeyim,benzincinin 10 misli kadar çeşme var yol üstünde su bitmeden durup dolduruyoruz o derece yani :D Yokuşları çıkarken çeşmeye yanaşıyorum.Orta yaşlarda bir Annem var çeşmenin başında su dolduruyor bidon bidon,bizleri kan ter içinde görünce hemen ekmek ile domates getiriyor 4 kişi ne var ne yoksa süpürüyoruz.Açız çünkü herkes yiyeceği etleri düşünüyor :d Neyseki son durduğumuz yokuşuda çıktıktan sonra Haymanayı görüyoruz. (Ek:13)

13. (link)

Beldenin merkezine iniyoruz.Çocuklar bizi gördüğü gibi çevremizi hemen kapatıyorlar.Hep birlikte aile fotoğrafı veriyoruz. (Ek:14)

14.(link)

Çocuklara veda edip yemek yiyebileceğimiz bir yer arıyoruz.İnanın çok küçük bir yer,küçük bir caddede bütün dükkanlar toplanmış,Tavsiye üzerine bir rest. oturuyoruz.Artık aç bir vaziyette olan bizlere dağ bile dayanmıyor.Ondan bundan sundan getirin diyoruz :D İskenderi güzel ama ;) Bir şip şakta orda alıyoruz.(Ek:15)

15.(link)

Ve dönüş vakti geliyor.Akşama kalmak istemeyen Anka grubu sağlık problemi olan Erdem abimizi otobüse teslim edip yola koyuluyor.Dönüş hızlı ve yokuş aşağı olduğu için fotoğraf çekmeye pek vakit ayıramıyoruz.Sadece dönüş yolunda tabela ile çekildiğimiz bu foto mevcut...(Ek:16)

16.(link)

KENDİ NEZDİMDE HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
Tur bilgisi
Toplam km(Deniz abi ve ben için) : 171 km (can abi ve erdem abi için 190 civarı :) )
Ortalama hız : 20.9
Toplam tur süresi : 13 saat 20 dakika
Yakılan kalori : 9100
Max nabız : 188
ort. nabız :138

Foto link =>>>> (link) 10 dakika içinde geçerli olucaktır.Eğer 10 download sınırı biterse söyleyin hemen atarım tekrar :)

Galiba 10 sınırı bitmiş hemen alternatif geliyor. Aşağıdaki linkte Download tuşunun nerde olduğunu bulamayabilirsiniz.Reklamların tam ortasında bir geri sayan sayaç var 5 sn kadar geri sayıyor ve bir buton çıkarıyor sonra..

(link)

Tekrar rapidliyorum ve başka siteden upload yapıyorum.Yeterli olucaktır umarım :)

2. kere rapidledim
(link)

(link)

Merhaba arkadaşlar, her ne kadar içinizde olamamış olsam da o gezi benim de gezim :). Orada neler yaptınız? Mangal yakmadınız mı yani? Peki orada adam gibi adam olmayanlar kimdi ve ne yaptılar? Dönüşte beklendiği gibi fazla pedal çevirmeden mi geldiniz??Tabii Gölbaşı sonrasını kastetmiyorum. Gelmek ve gelmemek arasında çok kararsızlık yaşadım. Hatta tatil alışkanlığı cumartesi gece saat 03:00 gibi uyanıktım ve uyuyana kadar hala bir karar verebilmiş değildim. O nedenle geleceğimi ya da gelmeyeceğimi bildiremedim kusura bakmayın. Gerçi gelecekler arasına adım sonradan eklenmişse de ben gerçekten kararsızdım. Ama büyük ihtimalle iki aydır bisiklete binmediğim için 190 küsür km tamamlamak epey zordu benim için. En sonunda bizim kuşyuvası da epey zorlu bir tırmanış sayılır. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

Erdem kardeş geçmiş olsun, Çubuk turundan kalma sıkıntılar mı yoksa yolda mı birşey oldu. Umarım çabuk iyileşirsin. Şafak Kardeş sana da çok teşekkür ederim. Güzel bir organizasyon, organizasyon planlamak, duyurmak ve gerçekleştirmek gerçekten zor iş. Elini taşın altına koyman da güzel. Pozitif çabalarının devamını bekliyoruz. Birkaç aydır zaten az sayıda olan organizasyonların bir kısmına da ben katılamadım. Ama inşallah yavaş yavaş eski formumuza kişisel ve grup olarak döneriz diyorum. İyi geceler. Resimleri ilk linkten indirdim. Biraz da onları izleyeyim.

Hacı kardeşim nerelerdesin yahu. yola çıkmadan önce seni çok andık. gelicekti fln fln. Epeycede bekledik gelebilecek olanları. ama kalan sağlar bizimdir deyip yola koyulduk.

adam gibi adamlar meselesine gelince o konuyu özelden bir gün çay sohbeti yaparken anlatırım :D

yola çıktık yol çok inişli çıkışlıydı. son 10 kilometreler bitmek bilmedi :D

zaten ankara haymana arasında epeyce bir rakım farkı var.

erdem döüşte otobüse bindi. hem omuzundaki rahatsızlık biraz nüks etti hemde kardeşler kızımada biraz akit ayırayım dedi. bizde dedik eywallah hadi bakalım seni bindirelim dedik.

Dönüş yolu çok daha rahatdı. Ama kepekliyi tırmanmak hiç bişeye benzemiyo onu belirteyim. Heleki akşam trafiğinda araçların yanımızdan silme geçtiği bir zamanda.

Umarım fırsat buşur yine hep beraber güzel bir tur yaparız.

Sağlıcakla kal.. selamlar.

Herkese selam ..

Gerçekleştirdiginiz haymana turu için sizleri tebrik ederim arkadaşlar..Ankarada olsaydım katılacaktım .. Ama alanyadan dün sabah döndüm .. Zolu bir mücadele de olsa Ankara ekibi olarak acayip eğlendik .. Haftasonu etkinlik olursa katılabilirim .. Bu arada 25 Ekimde Bursada yarış var .. Konaklama ve yemek bedava ..
http://i492.photobucket.com/albums/rr287/m9e10r11/DSC_0050.jpg
http://i492.photobucket.com/albums/rr287/m9e10r11/DSC_0171-1.jpg

@Görkem Kılınç

Giderken biraz çeşmelerde durduk ama dönüş yolunda sadece köy içinde bir tekel büfesinde telekomcu bir abimiz ile 10 dakika sohbet ettik.Ayrıca gölbaşında saat 6 gibi bi 30 dk mola verdik.Çikolata ve iki nefes çaktık sonra gölbaşını tırmandık,vedalaştık saat 7 de evdeydik :boese157: :D :Skull-175

8 saatte 250 km alan gruplar var görkem seni oraya alalım :D:D:D rüzgarın çocuğu görkem :D

Fotolarda sıkıntı yok demi beyler,evde tekrar rapid den upload çakarım.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Geri