Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Yarın akşamki iftar yemeğine kimler geliyor. Bir yoklama alalım:D Bir aksilik olmazsa yarına kadar ben geliyorum.

mert, allah rahmet eylesin başınız sağolsun mekanı cennet olsun .. evet arkadaşlar işte böyle hepimiz için gerçek olan bu. bu yüzden her anın tadını doya doya çıkarmak lazım kimseyi kırmadan incitmeden üzmeden ve geride hatırlanacak güzel şeyler bırakmak lazım tekrar allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Hepiniz cok sagolun arkadaşlar..Allah razı olsun..

İl gazetesinden Karagöl Haberimiz

(link)

Ayrıca Çubuk Haber sitesindeki haberimizin altına yapılan yorumun başlığına lütfen dikkat edelim. Şahsen beni kızdırdı. Çok şey söylenirde aslında ortam müsait değil. Sadece bizler o siteye girerek yorum yapalım.

(link)(link)

@Şafak Atilla Akpınar

Yorumu hiç yayınlamamışlar zaten. Ama dikkat ederseniz başlığı "akılsızlar" diye...

@SerdarAktas90

Bizi yollarda taciz eden kuş serisinden birisidir. İçimizdeki doktorlardan, mühendislerden, hukukçulardan, ekonomistlerden, öğretmenlerden daha akıllı, boş gezenin boş kalfası, akşama kadar aylak aylak gezinip kahvede memleketi kurtaran, 10 liralık gaz alıp kuş serisi arabasıyla milleti taciz eden akıllının tekidir. Boşveriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn...

Bu ülkede böyle bağnaz kafalılar olduğu sürece zaten 1 adım ileri gidemeyiz :mad:
Tırışka zaten,bir kulaktan girer diğerinden çıkar np yani :D
Bu arada erken çıkmaya çalışırsam 7.20 gibi orda olmayı düşünüyorum.

Geri