Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@murty

Çok uzun zaman önce grupta Deniz diye bir arkadaşımız vardı. Beyaz bir Sedona 781'e binerdi. Bu deniz o deniz mi? Ben de teşekkür ederim kendisine. Uzun yıllar önce görüşürdük, fena biri değildi.

Scudo
@Görkem Kılınç

Aslanım ben gelecem dediğim turlara mutlaka gelirim. Gelemeyeceksem de söylerim. Malum evlilik hali bir aksilik çıkar misafir gelir, kaynana evi basar, kayınpeder gücenir filan diye son dakikaya kadar net konuşamıyorum. Ama şimdiki duruma göre gelmeme engel olacak bir durum yok.

@Şafak Atilla Akpınar

Valla öyle oldu Şafakcım. İşyerindekiler gene gazetede çıkmışsın bıktık artık senden diyolar.
Dur ben bi de TV programı ayarlayım da grupça televizyona çıkalım tanımayan kalmasın bizi.:D

Bu tura gelemiyorum.

Forma için yeterince numune kumaş geldi, Görkem , Serdar... bir şekilde
bu toplantıya ulşatırmaya çalışacağım.

Renklerine bakmadan karar verin (kumaşın cinsine)
rengi sonra ayarlarız.. ocean wave miydi neydi?
Fiyat-adet netleşsin, örnek forma isteyelim.

Deniz, Ömer'in gönderdiği foto cd si..?
Upload, rapid.. yalan mı oldu ? :D

Sevgiler , iyi eğlenceler.

@ASTRO

Kadı programı olmasın be abi:)
Şimdi kadının biri ordan'' kaynım bana saldırdı,muhtar ona atladı,şu zıpladı''
sonra sunucu''ve karşınızda Anka Bisiklet grubu'' garip olur :D

ya televizyonda kimse başka bişey seyretmiyor o sebepten dedim hem reklamın iyisi kötüsü olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: murty
@stheaven

Abi sorma son 15 gündür çok fazla yoğundum. ama bu gün son. Bu akşamki programıda atlatırsam baya bi rahatlıycam.

Akabinde hemen yükliycem fotoları. :)

Çok uzun zaman önce grupta Deniz diye bir arkadaşımız vardı. Beyaz bir Sedona 781'e binerdi. Bu deniz o deniz mi? Ben de teşekkür ederim kendisine. Uzun yıllar önce görüşürdük, fena biri değildi.

Abiii :) walla iş güç derken koptuk baya.

En kısa zmanda görüşelim

@murty

evet arkadaşlar. Mutlaka izleyin. Facebook profilim herkeze açık. Ekli olmasanızda girip izleyebilirsiniz.

Kalın sağlıcakla

@murty

Doğru söylüyosun içimizde evli olanlar da var. Bu tür polemiklerden uzak durmak lazım. Muhtar, kayın, bakkal, sütçü vs. ikonları bisikletin felsefesiyle bağdaşmaz.:D

• Beğen
Tepkiler: murty
@tobleron

Yarın derken hacuuu???
perşembe günü bisikletçileri demek istedin herhalde...Ben katılcam 2 sohbet edelim insanlarla :)

Mert Kabtan
Ziya Yurdakul
Alperen Şahin
Şafak Atilla Akpınar
Murat Yilmaz
Mustafa Bayırtepe
Görkem Kılınç
Serdar Gültekin

Dahada gelicek olcaktır.Deniz abi serdar aktaş vs :)

@Şafak Atilla Akpınar

Selam arkadaşlar .. Dedem dün akşam iftar saatinde fenalaştı hastaneye kaldırdık .. ve gece 1 de vefat etti :( Sizin aranızda olmayı isterim .. ama olurda bi aksilik cıkar veya gelemezsem kusuruma bakmayın..

Yani gelmek istiyorum ama babaannemlere gidersek gelemeyebilirim

@sottozero

Allah razı olsun abi..Sagolasın

Geri