Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Hasan Çağrı

İşte o yüzden Can abinin imzası halen yürürlükden kaldırılmadı :) Bizimkiler kaldırıldı... Ne yapalım bizde kurala göre imza uygularız...

Scudo
@Hacı Murat ŞAHİN

Abi sizin logoda gitmiş:)

can seninkide gitmiş ....bu pixel dediği büyüklük değil sadece yükseklik mi oluyor

Can abi o ne öyle oyuncak gibi:)

@Hasan Çağrı

Hasan Arkadaşım 80 pikselin altında yapsakta imzayı, altında yine kullanılmayan
bir boşluk kalıyor.
Yani sayfanın çok mesaj alması ile imza (eskiden kullandığımız) arasında bağlantı kuramadım.

Tabi bu öngörüm mesaja tek yada iki satır yazı yazıldığında.
daha çok satır yazıldığında alttaki boşluktan mı kullanıyor?
bir nevi reserve boşluk mudur?

ki öyleymiş.. önizleme sonucu vakıf oldum :)

@murty

Kuşsa kuş.. yani anka kuşu :D
bisikletse bisiklet..
Görünüyo işte..
zaten yazıyoruz kocaman Anka Bisiket Grubu diye.. iyi oldu bence.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@murty

Yok ben zaten Görkem'in eklediği kodu uygulamıştım. :) Can Abi'nin şimdi uyguladığını ben de yapmıştım ama logo hakikaten fil sırtındaki kuş gibi kalıyor. Gözüm de alıştı büyük logoya. Becerikli arkadaşları şöyle enlemesine bir logo metin uyarlaması yapmaya davet ediyorum.Benim yaptığımda yazı az abartılıydı ama kendini gösteriyordu. Yine logo olarak değil de sadece imzaya yönelik olarak bir çalışma yapalım derim. Hatta başka forumlarda üyeliğimiz varsa oraya da ekleyelim diyorum. Hem oralarda sitemize yönlendirme de yaparız...

Bir öneri daha geldi aklıma, logo ve imza formatını ve jpeg leri kendi sitemize ekleyip oradan kullanalım. Böylece güncellemelerde herkesin imzası vs doğrudan ve hep aynı şekilde değişir. Farklı uygulamalar ortadan kalkar. Ne dersiniz???

@Hacı Murat ŞAHİN

Bir ekleme; yaptığım resim yüksekliği şartları karşılıyordu. Forumda imzalarla ilgili düzenlemeler ile ilgili pek bir kurala rastlayamasam da yüksekliği 80 piksel eni de sayfa yapısını bozmayacak bir uzunlukta olanların normal karşılandığını yetkili ağızdan öğrenmiş olduk..

@stheaven

Abi o boy da küçük kalıyor yahu bir karar alana kadar sen de logoyu kaldırsan :D. Valla grup hakkında yanlış fikirlere yol açacak :D:D.

@Hasan Çağrı

Kardeş yönetimden birini burada görmeyeli çok olmuştu. Tabii sorun yok ama biz de kuralları hiç çiğnemiyoruz ki uğramıyorlar diye güzel güzel idare ediyorduk. :) Keşke düzenlemeden önce Görkem ya da bizlerden birine özelden bildirseydiniz. Radikal olmuş biraz.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Geri