Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Başkan Özden,’’ Bu arkadaşlarımız Ankara’dan Çubuk’a kadar bisikletleri ile gelebiliyorlarsa, tüm vatandaşlarımız da evine, işine, okuluna ve markete bisikletleri ile rahatlıkla gidip gelebilirler’’dedi

:D:D
Ne demek bu ? onlar gidbiliyorsa, herkes gidebilir mi? :D
O gün 150 km pedal bastık, dile kolay :D

• Beğen
Tepkiler: murty
Scudo
@gokdaltercume

Bu arkadaş derken kim kastedildi???:)

abicim o turşular ile olan resminize bittim yaaa sabah sabah koptum resmen zuhahahahahaa muhahahaaa

@EXTASY

Bir tür reklam oldu. Bir bidon da turşu verdiler gidene kadar yedik. Bir faydası oldu ki çok susattığı için bol bol su içebildim. Yolda da bol su kaynağı ve çeşme olduğu için sıkıntı olmadı allahtan.

Bu arada turşularla sadece gösterirken değil yerken de resmimiz vardı ama artık nasıl yiyorsak yayınlamamaya karar vermişler galiba :D.

Bir de gezenbilir mi ne bir site var. Nasıl bir site bilmiyorum ama Ankabisiklet diye bir üye var (sahte bir üyelik de olabilir) bizim grubun çanakkale turunu ve birtakım başka tur yazılarını kopyalayıp yayınlıyorlar. Sanırsınız ki faaliyetlerimizi oradan duyuruyoruz. Bilgisi olan var mı? Bu arada Çubuk haberini araştırırken başka yerlerde de adımızın geçtiğini görmek güzel. Hatt Anka Motosiklet Grubu da gördüm bir forumda.

foruma reklam olarak çubuk gezisini yayınlayalım hemen:)

@Görkem Kılınç

En fazla 80 pixel yükseklik istiyorlarmış ya, amblemi küçültünce çok oyuncak gibi durdu, ben de biraz yer kaplasın diye uydurdum birşey. Yenisini kararlaştırınca ona uyarım ama silinen halinde ısrarın anlamı yok bence.

@Görkem Kılınç

Kardeş ortak imzanın daha doğru olduğuna inanıyorum da bu kodun öncekinden farkı ne? Tekrar müdahale edilirse ne olacak?

@Hacı Murat ŞAHİN

Siteyi çökerteceğiz. Tamamen aynısı :D Aslında Can abiye anlatamadım ama :D

Bence daha farklı bişi bulalım sade olsun Logo resmine gerek yok zaten ilk mesaja ve sitemize eklenir. :)

Arkadaşlar daha önceki mesajımda da yazdığım gibi imza düzenlemelerinin grup ile yada şahsi bir durum ile alakası yoktur...

Nasıl foruma konulan fotoğrafların düzen açısından 800x600 den büyük olmaması gerekiyor ise imzalardaki resim yüksekliğininde 80 pikseli geçmemesi gerekiyor.

80 Pikseli geçen imzalar görüldüğü yerde imzadan kaldırılıyor. Ama 25bin üyesi olan forumda yerkesi tek tek düzenlemek pek mümkün değil görüldükçe düzenleniyor...

Geri