Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@face1tr

Valla iş nedeniyle katılamam ben ama Cinnah'dan çıkarsın ya ben ortaokul çağlarımda daha tıfıl bebe iken su borusundan yapılmış bisikletimle Cinnah'dan yukarı çıkıp çıkıp kendimi aşağı doğru salıyodum. Lem ne zevkli oluyodu :D 4-5 arkadaş arada bmx ler pinokyolar neyin de var t-shirt rüzgardan sırtıma kırbaç gibi vuruyordu :D:D

• Beğen
Tepkiler: SametAksuoğlu
arkadaşlar uzun bi aradan sonra hepinize merhaba :D ben ankaradayım ankara içimde heycenla bisikletimin onarılıp tura hazır olmasını bekliyorum bugün bisikleti arabayla sds'ye götürecem galiba arka göbek dağılmış teker kadroya sürtüyor 3gündür süremiyorum.bu akşam size katılamıyacam galiba çünkü çok yavaşlatırım sizi rotanızda uzun galiba bana gelmez :D artık bir dahaki organizasyona :D bugün perşembe akşamı bisikletçilerine katılabilirim duyduğuma göre onlar yavaş pedallıyormuş (denge sürüşleri :D ) inş kızmazsınız bana :( :(

@Uğur Güngör

hocam akşam vakti çıkarsam tek seferde kızıay - oran yaparım herhalde, ben yaz sıcaklarından çekiniyorum biraz.

peki bu seyranbağları denen taraftan bir yol var mıdır köroğlu taraflarına, uğur mumcu caddesine çıksak? ben ankaranın bu tarafını bilmem, ünivden önce etimesgutta kalıyorduk, şimdi buralar bana çok yabancı geliyor.

seyran caddesini takip edersen seni doğru köroğluna çıkarır... esattaki rampayı çıktıktan sonra (hassasın ordaki rampa) sağa döneceksin, otobüsleri takip et. GOP Shell in ordan çıkıyorsun....

• Beğen
Tepkiler: SametAksuoğlu
libya caddesinden çıkış yapıcam, devam edince farklı yol alternatifleri karşıma çıkıyor;
google maps da nenehatun caddesi gayet hoş(?) düz bir çizgide uzanıp ziaur rahmana dolayısıyla turan güneşe bağlanıyor. :D iyimidir bu yol?
yoksa yerine hemen paralelindeki reşit galip mi tercih edilmeli? sonrasında o da ziaur rahmana bağlanıyor zaten..

birde bu iki caddenin kesişiminde, yokuşun ortalarına doğru, filistin sokağa sapıp ardından tekrar yokuş yönündeki kuleli sokağa sapabildiğimiz bir alternatif yol bulunmakda.

bunların dışında sizin dediğiniz rotayıda g. maps dan takip ettim ancak tam shell e yaklaşırken bağlar caddesi kayboluyor daha doğrusu başka yöne sapıyor. ancak aradaki sokaklar takip edilerek pek ala shelle ulaşılabilir. illa sarı ile renklendirilmiş ana halteri takip etmeye gerek yok sanırım..

şimdi ben hangi yokuşa sapayım? yorulmayayım ki devam edip turan güneşe doğru yol alayım. sonra panorada buz gibi bişeyler içerim artık :)

@gokdaltercume

Abi nazarınız değdi herhalde hanım apartopar Adapazarına gitti, akşamki tura da gelemiyom haftasonuna kadar yatma planım da iptal oldu. Evde bebe bakacam:mad: :mad: :mad: :( :( :(

@face1tr

Selam,

Libya'dan cıkıp, Esat caddesine döneceksin, hemen bitiminde de Nenehatun basliyor ve yukarı dogru cıkıyor. Resit Galip tek yön, sadece iniş yani, orasını düşünme hiç. Diğer bir alternatif Baglar caddesinden Körogluna cıkmak. Ama Nenehatundan cıkabilirsin bence. Yer yer cok dik egimler var.
Tırmanis her yerde var, az egim olan bir secenek yok. Nereden gidersen git, her yerde yaklasik olarak ayni derecede egim var...

@sottozero

Hayirdir? Acil birsey yok insallah....
bebeye cocuk oturagi ayarlayalim, o da gelsin... sds de vardir kesin

ANKA Logosunu kim yapmisti ?onu kücültüp tekrar koyalim bari... Logosuz olmuyor ya :(

@gokdaltercume

o işin çankayayı fetih etme hareketine ters olur biraz:D ben bisikletten korkuyorum, marin var benim normalde ancak o istanbulda, bianchi ile baya bir zorlanacaz:rolleyes: tırmanışı bir yapayım, detayları yazarım

yardımcı olduğunuz için teşekkürler

Logoların kaldırılması çok saçma olmuş. Bu nasıl bir iştir... Bizim logolarımız altı üstü 16 kb'lık logo..Sayfanın açılmasına en ufak bir zararı yok...Bence bunu yönetime bildirmeliyiz ve bir şekilde izin verilmeli..

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@SerdarAktas90

Fotoğrafın boyutu kapladığı alan sebebi ile değil sayfa düzenleri açısından, yüksekliği 80 pikseli geçen fotoğraflar imzalardan kaldırılıyor... Çünkü bir sayfaya normalde 20 mesaj sığarken büyük imzalar sebebiyle bazen 10 mesaj anca sığıyor...

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@fecredall

Fecredall senin logo niye kaldırılmamış :D

ben şimdi döndüm;güzel bi tur oldu...katılım da gayet güzeldi...

kızılaydan önce k.örende kaleye gittik,ayranlarımızı içip doooğru antarese...orda küçük lunaparkta çok gallavii bi oncak vardı...ona bindik(tabiiki tırsanlar oldu) :D...ben ve şafak 2 kere ardarda bindik...çok eğlendik...ben ordan eve döndüm diğer grup bahçeliye çiküfte yemeye gitti...

ahmet abinin de önceki tur hatırlatma mesajlarında "çok eğlenicez kesin herkes gelsin"dediği gibi,çok eğlendik(yani ben gerçekten çok eğlendim,sanırım diğerleri de eğlenmişlerdir inş...)

diğer turlarda görüşmek üzere....

Geri