Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@Hacı Murat ŞAHİN

Ulusta, Heykelin önünde buluştuk. Saat 07.30 demiştik buluşma saatine ama ben dahil herkes gecikti. Ancak 08.00'da yola çıkabildik. Toplam altı kişi; Görkem, Deniz, Serdar, Orkun(tobleron), Murat ve Ben, Kızılay üzerinden Kolej, Cebeci, Dikimevi, Mamak ve Samsun Yolu üzerinden Mavigöl'e gittik. Yoldan peynir, ton balığı, domates vb malzemeleri temin ettik. Orada yaklaşık 2-3 saat kaldık. Sohbet muhabbet süperdi tabiki. Dönüşte Anka'daşların yokuş çıkası geldiği için Çiğiltepe üzerinden geldik. Sonra Etlik yol ayrımında ben hariç (eve erken dönmem gerektiğinden) diğer katılımcılar Estergon Kalesine gitmeye karar verdikleri için ayrıldık. Benim evden eve yaptığım toplam kilometre 53'tü. Diğer arkadaşların mutlaka daha fazladır. Benden ayrıldıktan sonra neler olduğunu da eminim birisi anlatacaktır. Katılan herkese teşekkür ederim.

Ben de kamplı geziye katılamayacağım için eşim ve ailesine söz verdiğim gibi pazar sabah 06:00 da yola çıkıp Yozgat Şefaatli ilçesine gittim. Güzel ve değişik bir gezi oldu benim için. Uzun zamandır küçük bir ilçe ve daha önce görmediğim bir mekana gitmediğim için oldukça hoştu. Dönüşte Elmadağ girişinden önce yol yapımı nedeni ile işkence yaşadık, 30 saniyelik yolu 30 dakikada aldık. Allahtan yol yeni tıkanmış sayılırdı da sıra çok uzamamıştı. Sonrakiler saatlerce beklemiş... Akşam lig tv de Fenerbahçe maçını izliyoruz... Bu sefer de elektrik kesintisinden maç uzadı malum. İyi tesadüf, bu iki sıkıntıyı ve sizlerle olamamayı saymazsak ben de bayağı güzel bir gün geçirdim. Tabii gün 06:00 ile ertesi günün 01:30 u arasında 19 buçuk saat sürdü ve bayağı deşarj ediciydi. Toplam km 460, ortalama hız 80, biniş süresi yaklaşık 9 saat. Hava sıcaklığı klima sayesinde hissedilmedi. Görüşürüz.

Yolda olmak güzeldir. Ama tekerlekler döndüğü sürece. Yolun kapalı olması veya başka sebeplerden dolayı yolda kalmaktan nefret ederim. Allah kimseyi yolda bırakmasın.

Sabaha karşı 4 suları yine hastane ye acilden girerken Görkeme gelemeyceğime dair mesajı atabildim ,hayatımın en eğlenceli olmasada çok da iyi olmayan hatta bu yazdığm cümle gibi özne yüklem uyumlarından yoksun saçma sapan bir tatil geçiriyorum ve uzun zamandır merak ettiğim Mavi göl turunu kaçırmış bulunmaktayım üzgünüm Hacı Murat abiyle hala birlikte pedal çeviremedim ve en kötüsü bana tulumba tatlısı ve yanından etten feragat edilerek yapılmış çiğ köfteleri kim ısmarlıycaktı merak ediyorum lütfen sözlerinizi tutun :)

@murty

Hayırdır kardeş neyin var, iyi misin? Hangi acile neden gitmek durumunda kaldın?
Ayrıca o dediklerini ben ısmarlıyayım sana :). Mavigöl turunu kaçırmazdım ama zaten sen de gelememişsin. Uzun zamandır binmediğim için çok iddialı turlar biraz korkutuyor ama biraz daha düşük seviyeli şehir içi tur olursa mutlaka katılacağım. Ben de herkesi özledim yahu.

@Hacı Murat ŞAHİN

Etlik ihtisasta master programımı yakında bitireceğim bu gidişle:)
Abi iddiasız tur işte yedi göller :) gidelim bu hafta bak sehiri içnde olunca aileye söz geçiremiyorum ....

@murty

:). Gelme durumum benim elimde değil maalesef. Hastanede otomasyon değişikliği olacak ve yönetmeliğe göre değişimin cuma geceyarısı olması gerekiyor, ancak yasal sıkıntılar iki haftadır ertelenmesine sebep oldu. İşin kötüsü ertelenip ertelenmeyeceği çok geç belli olduğundan planlarımı ancak cumartesi yapabiliyorum. birkaç haftadır yaşadığım zorluk bu işte. O belli olsa bu sefer içişlerinden sorumlu yetkili mercilere başvuracağım :D. İnşallah olur, bu arada gidecek olursak kamp için uygun malzemelerim mevcut değil belirteyim de..

@murty

Geçmiş olsun Muratcım. Umarım ciddi birşey yoktur. Kendin için mi yoksa yakınlarından birisi için mi gittin acil servise?

e senelik izin bitti..

Yorucu, zahmetli, bir o kadar da keyifli, eğlenceli Çanakkale turunu geride bıraktık.

Bir süre izin kullanmadan çalışacağım.. bu yüzden yokum.

Ancak geceleri Bahçeli, çiğköfte için uygunum.. :D
İlgilenenlere duyrulur.

Marathon larıda çıkarıp Kenda lara dönüş yaptım, birde komprator ile
milimetrenin 1/100 ü akord yapmışım ki..

@stheaven

Abi görmeyeli yeni bir dil öğrenmişsin bakıyorum da:D Bir çiğ köfte geçti sanırım laf arasında algıda seçicilik mi başka şey mi nedir, sadece onu anladım ne yalan söyleyeyim.

• Beğen
Tepkiler: stheaven
@stheaven

Abi niye çıkardın marathonları yav. Ne güzel kaçıyordun valla onlarla. Hem daha kışa var. :)

@Görkem Kılınç

eskimesin, yıpramasın diye :)
turda hiç üzmediler beni, dinlensinler.. tek lastiği patlamayan olarak tarihe geçtim netekim.. :D

Kendalar ile biraz atraksiyon yaşayalım, dağ taş..

• Beğen
Tepkiler: fecredall
@gokdaltercume

Abi bizim lastiklerimizin markası aynı Can abi ile. Schwabble'ın Marathon modeli...:D

Geri