Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

@Ahmet Bolgi

Gelirsin abi yav. Ben ilk turumda 210 km yapmıştım. Dün gibi hatırlıyorum. :D Olmazsa paraşüt ipi var onunla çekeriz seni. :)

Scudo
Trek ime ilk binişimi yaptım . arabaya sığdırmak için ön ve arka tekerlekleri çıkarmıştık montajını bi 5-10 dakika kadar uğraşıp becerdim. yaklaşık 25 yıldır çevirmediğim pedallar yine ayağımın altındaydı. ama herşey çok farklılaşmış. yıllardır spor yapmamanın birikimi tüm ağırlığıyla çökmüş üstüme. hafif bir rampadan inişle başladım tura kısa sürede frenleri kullanmaya başladım tabii ( 35 sene önce çift kadrolu tek vitesli bisanım vardı okula gider gelirdim lise yılları bas bas gitmezdi garip, bunun ise dizginlerini bırakmamak gerekiyor en azından şimdilik. rampa çıkmaya başlayınca vitesin hikmetini anladım . anladım anlamasınada bir başka şeyi daha anladım forma girmek biraz zaman alacak. yaklaşık 20 dakika kullandım max hız 36km/h ortalama 14km/h ilk günden zorlanmaya gerek yok deyip geldim eve. o rüzgarın yüzünüze çarptığında verdiği his ve sanki kanatlanacakmışsın duygusu varya herşeye değdi.
bu arada bisikletçileri taytla gördüğümde kullandığım ifade için tüm pedalşörlerden özür diliyorum. tayıtın sadece en nazik bölgeleri korumaktan ( içindeki pedi sayesinde) başka birde bacak kaslarını kavraması ile ilgili de bir işlevi olduğunu anladım. gereksiz gibi düşündüğüm tayt bisiklet kullanan biri için olmazsa olmazlardan bir malzeme imiş.

sigarayı bırakalı 1 ay oldu. bu süre içinde bisiklete binme fikrinin nasıl aklıma geldiğini hatırlamıyorum.öncelikle bisikletin aklıma gelmesine sebep ne ise ona, ardından google amcaya, sonrasında ANKA Bisiklet Grubu üylerinden Erdem kardeşime, Görkem ve Serdar a hiç aklımda yokken TREK sahibi olmama vesile olan sevgili Mert Kabtan a , bisiklet seçimi konusunda fikirlerini belirterek yardımcı olmaya çalışan tüm ANKAdaşlarıma teşekkür ederim.
sıradışı bisikletten Serkan ve Ogün'e de benim gibi bir kararsıza tahammüllerinden dolayı, ayrıca Serkan'ın ilk tanışmadan sonra sizin için 1 bisikletim var deyip şuanki bisikletimi çıkarması dolaysıyla ve yapmış olduğu o muhteşem muzlusüt için ( malzemeden çalmamıştı) ayrıca teşekkür ederim.

su anda mavigoldeyim. guzel bir yer buyuk ihtimalle ben yarin gelecem. gelecek olanlar herhangi bir belirsizlige karsi burada belirtsinler.bir de bulusma yeri guvenpark olsa daha iyi olmaz mi ulus bana ters.

• Beğen
Tepkiler: aurora79
@sottozero

Abi bizde, bize yakın diye yapmadık ki bunu. Hem değişik bir yerde buluşalım hemde Ulus'dan Samsun yoluna çıkış daha kolay diye...

@sottozero

serdar abi biz senle saat 7 de kızlayda buluşur ordan ulusa geçeriz.

ordan samsun çıkışı daha kolay oluyor. arkadaşlarda boşuna fazladan pedallamamış olurlar.

tamam gencler nasil derseniz oyle olsun. ama samaun yolunda cigiltepeden sonra cok yokus var. isterseniz mamaga kadar hic yokus cikmadan sehir icinden goturebilirim sizi. denizcim yedide guvenparktayim

bi aksilik olmazsa ben de geliyorum...umarım sabah erkenden o saatte uyanabilirim...:)

Zorlu bir iş günü ve sonunda nete bakabildim :)
Lütfen beni yarın sabah uyandırın dizlerim ağrıyor pedal çevirmeyince ,yarın görüşmek üzre ankadaşlar :)

@tobleron

@murty

Katılım artıyor :) Güzel güzel :) Saatleri kurun lütfen :) İkinizde evden yokuş aşağı gelceniz rüzgarı hissederek :)
Sabah görüşmek üzere :)

@sottozero

serdar sana katılıyorum mamak daha iyi sabah görüşürüz

arkadaşlar dün forumda yazdığım mesajıma kimseden geri dönüş alamadım. eğer gruba katılım yapmıyorsanız bildirmeniz yeterlidir, yardımcı olursanız sevinirim...

@Yiğit Can Yüksel

slm arkadaşım . hafta sonu arkadaşlar bir takım etkinlikler düzeklediler o nedenle size cevap verememiş olabilirler. ilk sayfayı okursanız üye alımı ile ilgili görkemin 1 yazısı var. kendisi şu an muhtemelen mangalın başındadır mavigöl de.

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Merhaba arkadaşlar.

Bu gün yapılan tur gerçekden çok güzeldi. Gelen herkeze teşekkür ediyorum.

Etkinlikte bazı kararlar aldık arkadaşlar;

Ekipde nedensiz aktif olmayan arkadaşlarımızı artık grupdan çıkarmaya başlıyoruz. (Etkinlikler, forum vs...)

Yeni gelen üyelerin benimle itibara geçmeden gruba alınması veya etkinliklere çağırılması yasağı... (Eğer yeni gelen arkadaş iletişim adresini görmemiş ise uyarıla bilinir.)(Üye etkinliklere katılmıyorsa gruba dahil değildir.)

Bisiklet forması yaptırma kararı ve etkinliklerin sıklaştırılması...

Kararı alınmış ve uygulanmaya başlanmıştır.

www.ankabisiklet.com adresimizde alınmıştır bilginize saygılar sevgiler...

Şimdi diyeceksiniz sen kim oluyorsun da böyle bir karar alıyorsun? Diyen olur mutlaka diye de şunu ekleyeyim: Ben grupda kafama göre kural koyup eklemiyor, kafama göre rota çizmiyor, rota belirlemiyorum. Bunların hepsi bir araya gelince grup üyelerinin aldığı kararları size aktardığım bir yazı olarak algıladıysanız ne mutlu bana. Farkındaysanız farkınızdayım :)

Bu arada bir pazar günü veya cumartesi akşamı halı saha düzenleyelim abilerim, böyle genç adamların evde kabak bahçesi oluşturmaları ayıp ama...:eek: :crazy292:

Geri