Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Arkadaşlar sürekli Göksu ve Mavi Göl kabak tadı verdi artık biliyorum. Bana sövmeye başladınız artık hissediyorum :D Diyorum ki yarın Çubuk Barajına gidelim. Hem ilk defa gideceğiz hem yol yapacağız hemde mangal. Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim...

@Görkem Kılınç

Görkem havanın ne olacagı belli değil .. cubuk'u erteleyelim bence .. goksu-mavi göl sıktıysa mogana gidelim

@Mert Kabtan

Mogan'da sürekli defalarca tırmandığımız bir yol. Sürekli Eymir ve arkatarafları sıktı artık. Hava yarın bulutlu gösteriyor. Yağmayacak gibi izlenimdeyim...

yarin sabah kahvaltisi iyi fikir. ahlatlibel olabilir. oradan da eymire ineriz.ya da neresi olursa farketmez bana. bir aksilik olmazsa ben varim yarin kahvaltiya.

Selam arkadaşlar kampa katılamayacağım için yarın Ankara dışı organizasyonu yapmıştım ailece. Bilsem bugüne planlardım :(. Neyse zaten bayağıdır köreldim herhalde, önümüzdeki hafta içi biraz antrenman yaparım size yetişebilmek için :).

Yarın için kuzey gezisi tavsiye ederim size. Gidip gördüğüm yerlerden Güvenç Göleti ya da Kılıçlar Köyü Piknik alanı gayet iyi seçenekler bence. Güvenç Göletine gidecek olursanız inişteki virajları kollamanızı öneririm. Kontrolsüz girmezseniz sorun yok, ama ilk viraj diğerini gizliyor söyleyeyim.

Sevgi ve saygılar...

@Görkem Kılınç

erken bulusup erken bitirirsek gunun kalanini da degerlendiririz. (evli olanlar icin onemlidir bu):D mangal cok vakit kaybettirir.

@Görkem Kılınç
görkem az önce çubuk barajından geldim,kimsecikler yoktu,pis kokuyodu ve barajda su kalmadığı gibi dibinde yemyeşil otlar bitmişti...zaten girdiğim gibi geri çıktım...bence pek seveceğimiz bi yer deil...diğer öneriler üstünde konuşmakta fayda var...

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Trek im arabanın bagajında ben ebde hazırlıkları tamamlıyorum. suluğumu yıkadım doldurup dolaba koydum. biraz soğusun. bu arada ölçtüm 3 su bardağı su alıyor bana az gibi geldi. yaşamkent- çayyolu- konutkent civarında oturan ankadaşlarımız varsa tanışmak ve onların tecrübelerinden faydalanmak isterim. hanım yemek hazır dedi sanırım pedalama işi 1 saat kadar daha ertelendi. oysa benim içim pırpır ediyor. bu heyecenı araba alırken bile yaşamamıştım . gecede uyuyamadım zaten heyecandan.

bu duygularımı paylaşmak istedim sizlerle.

Selam grup

Gene harika, keyifli, adranalin dolu bir tur olması dileğiyle...

Anka Bisiklet gene bir mangal organizasyonu ile karşınızda.
Turumuz etler için pedal çevirenlere gelsin :cheer:

Etkinlik tarihi : 09 Ağustos 2009

Buluşma yeri : Ulus, Atatürk Heykeli

Buluşma saati : 07:30

Program : Buluşma yerimizden başlayıp MAVİ GÖL'e doğru pedallıyacağız. Mangal ve hoş sohbetlerimizin ardından isteklere göre etkinliğimizi tamamlıyacağız...

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 35 (Gidiş)

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,gunes kremi,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
05543201005
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Sıcaklık (°C) : En düşük 17, En yüksek, 29
Rüzgar (km/sa) : Yön, Kuzeybatı Hız, 17

Ben geliyorum bir aksilik olmazsa...Gelecek olanlar lütfen yazsın. Görkem'e yazık :) Delikanlım uğraşıp duruyor abi ne yapalım nereye gidelim, buluşma yeri neresi olsun, kaçta buluşalım vs...Bari itibar edip lütfen katılım sağlayalım mümkün mertebe...Etkinlik öğle saatlerinde bitecektir...Herkes geri kalan vaktini diğer sevdikleriyle paylaşabilir.

serdar mavi göl neresi ? ben çayyolundayım 35km gidiş demişsiniz totalde 70km eder ben henüs siftah etmedim pedala. bide ulusa geliş var sanırım 25km de orası var. :(

@tobleron

o zaman arkadaşlar bu tur beni aşar. daha ilk gün 110km kadarlık yola çıkmayayım hiç tecrübe yokken . gidecek arkadaşlara iyi eylenceler. bende taytımı giyip ( üstüne şortta aldım) elidivenlerimi ve kaskımı alıp bisikletimin yanına gideyim . tabii caizse gerdeğe girer gibi heyecenlıyım .

@ASTRO

Efendim google maps dan da baka bilirsiniz. Ben şöyle tarif edeyim bayındır barajı diye geçiyor. Güzel bir yer aileler geliyor. Yol sürekli asfalt çok güzel. Aramızda olmanızı isteriz.

Saygılar, sevgiler...

Mavi göl samsun yolu üzerinde kayaş taraflarındadır.Samsun yolu 12. km'de bulunmaktadır.Eski adıyla bayındır barajı :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
Geri