Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Yarın ki tur için gideceğimiz yer Kızılcahamamdan 20 km ilerde. Bu yüzden Kızılcahamam'a gidecek olsak bile buluşma saati 15:00 olması bizi aşırı derecede zorlar. yaklaşık 20:00 gibi Kızılcahamam'da oluruz.Biliyorum çalışanımız var ama yinede düşünelim derim.

Scudo
arkadaşlar misafirleri cumartesi gecesi saat 2 de havaalanına bırakmam gerektiği kesinleşti..

Bu yüzden cumartsi günüm iptal.. Kusura bakmayın :( biliyorum benim için saat geçe alınmıştı.

çadır bende 4 kişilk var. eksikse veririm.

ArkadaŞlar Hepİnİze İyİ EĞlenceler Kendİnİze Dİkkat Edİn Olur Mu Benİm İÇİn De Yİyİn Bİ KaÇ Kİlo Et :)

şuan gitmesi kesin olanlar kimler?

@mc pherson

Ya ne ara değişti bu zaman??

@Mert Kabtan

henüz ben gelemiyorum .

arkadaşlar mertin büyük uğraşları ve ikna kabiliyeti sonucunda alınacak olan bisiklet modeli belli oldu . yanında gerekli olacak tüm ekipmanlarla birlikte pazarlığı yapıldı. yarın bisikletimin ayarları yapılacak ve teslim alacağım.

bu konuda yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim. ramazana kadar yetişemesemde bayramdan sonraki turlarda bende varım . erdem ve görkem sizlerede ayrıca teşekkür ederim.

nınınınnnnnnnnnnnn bisikletin modeli açıklanıyor . yaw içim bi hoş oldu harbi harbi çocuklar gibi şenim. sabahı nasıl edecem bilemiyorum.

Trek 4300 mat siyah olanı v frenlisi

@Ahmet Bolgi

Abi hayırlı olsun .. Gercekten fiyat / performans oranı yüksek bir bisiklet aldın .. Güle güle kullan .. kazasız belasız

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
@Mert Kabtan

amin ustam amin cümlemiz kazasız belasız keyif dolu pedallar çevirelim. bide ilk pedalı çevireydim :p :D :eek: :vroam:

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@mc pherson

hayırlısı bakalım. yarın öğleden sonra ilk pedala basarım artık.

Hadi hayırlı olsun, biraz form tutunca bir pazar sabahı Eymir'de kahvaltıda buluşuruz :)

Arkadaşlar Meraba..

Ben Yiğit Can Yüksel.Öncelikle belirtmek isterim ki sizin gibi bisiklet sevdalıları güzel insaları böyle organize görmek beni çok mutlu etti ve sizlere çok imrendim.
Arkadaşlar ben de sizi gibi bisiklet aşığıyım grubunuza katılıp sizlerle gezilere antremalara her türlü etkinliklere en kısa süre içinde katılmak istiyorum. ANKA Bisiklet Grubuna katılabilmem mümkün mü? Mümkünse nasıl kiminle irtibata geçmem gerekiyor?..

Teşekkürler...

Yarınki tura gideceklere iyi yolculuklar..İki gün olduğu için gelemiyoruz evden izin çımadı. Burda kalan arkadaşlarla pazar için bi program yapamazmıyız nedersinz?

@ASTRO

yarınki tura katılacak arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar dilerim.

Bugünkü tur iptal oldu diye mesaj aldım,yarın için güzel bir yerde beraber kahvaltı yapabiliriz..

Geri