mert hocam teşekkürler ilginiz için .trek marka bisikletlere bi göz attım , fiyat olarak benim düşündüğüm seviyeyi çok aşıyor. listeye bakarsanız 350-650 aralığında seçilen bisikletler 1 numara zaten ekonomi olarak aşıyor demiştim. geriye yine kron ve sedona kalıyor malesef. 2sinin fiyatıda birbirine çok yakın. ve yaklaşık 10 gündür yaptığım araştırmalar neticesinde edindiğim izlenim;
güvenilecek bir kadro donanımdan daha önemli. çünki donanım kısmı zincirinden jantına, lastiğinden vitesine kadar hepsi mekanik sürtünmeye maruz kalıyor. dolaysıyla aşınıyor. bir süre sonra ( katedilen yol ve kullanım şekli, yol şartlarına bağlı olarak) donanımda mecburi değişimler yapmak gerekiyor. başlangıç seviyesinde vitesin en gelişmiş olanını , attırıcıların en mükemmelini üstünde barındıran bir bisiklete yatırım yapılmalımı sorusu takılıyor aklıma.
bisikleti kullanan ve bilen siz gurup arkadaşlarımdan ricam yukarıdaki bisiklet modellerine birde kadro kalitesi ve güvenilirliği açısından inceleme - yorum yapmanız. teşekkür ederim.
Donanım vardırki 20000 km herhangi bir değişim gerektirmez,en basitinden Alivio kullanırsanız 30000 -40000 tabi bu kullanım durumuna göre değişir sorun yaratmaz .Çok agresif kullanmıyorsanız donanımda sorun çıkarmaz...
güzel yanıtlar arkadaşlar bu arada abimizn yeni başladığını, komponentleri kulanırken istemeden hatalı kullanımdan dolayı bozabileceğini bu yüzdende komponent seçimini ( hafiflikten çok) dayanıklılık durumunu göz önünde bulundurarak yönlendirin derim.
Kolestrol ve şeker çok iyi düzeyde yalnız B1 B6 B12 ciddi anlamda düşüş göstermiş ve mikrop kapmışım yalnız vücut ateşlenmedi sadece sivilce saysında ciddi artış oldu ...
550 km yolun avantaj ve dezavantajı bu kadar vitamin eksiliğinden psikolojik bir ağırlık ve mutsuzluk vardı doktor iğnelerden sonra kendini daha mutlu hissedeceksin dedi 550 km =kestaneden 5 iğne (vitamin)
Bu arada Ahmet Bey aramıza hoşgeldiniz. Trek, Corratec, Scott, Sedona, Kron bunların hepsi de kaliteli, işinizi rahatlıkla görebilecek kadrolar. Bence düşündüğünüz modellere canlı olarak bakın, deneyin, dokunun içinize en çok sineni alın.
arkadaşlar 1 saat içinde yola çıkıp ; önce delta bisiklete, ardından sıhıyedeki (adını unuttum adresi alıp çıkacam zaten) bisikletçiye, oradan erdoğanlar bisiklete gideceğim. dolaştıklarım tatmin etmezse, aklıma vede bütçeme yatmazsa eğer kron xc 1000 beni bekliyor zaten . görkem son olarak diyeceğin bişey varmı üstad, bisikletimi alayım biran öncede ufak ufak form tutayım . ramazandan sonraki gezilere katılacak kadar forma girelim .