Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Günaydın Anka'lılar hepinize. İlk sayfamızda ki eksikler tamamlandı. Bu arada facebook grubumuzu güncellemekteyim sürekli orayada yazarsanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: murty ve aurora79
21 Agustos ramazan başlıyor öncesinde kamplı yedigöller düşüyoruz yalnız başka gelen yok gibi :)

@EXTASY

Bu kadarını beklemiyordum doğrusu :)
Güzel paylaşım teşekkürler

@murty

İnşallah bir aksilik olmaz ve izin durumum uygun olursa ben gelmek ve götürmek isterim. Yalnız iki haftadır ailecek Amasra'ya gidelim diyoruz ama işlerimin belirsizliği karar almamızı engelliyor. O zamana kadar belirsizliğin kalkacağını umuyorum.

• Beğen
Tepkiler: murty
Selam grup

Gene harika, keyifli, adranalin dolu bir tur olması dileğiyle...

Haftasonu boş oturmak mı? Hele Anka Bisiklet üyeleri. Sizce bu mümkünmü? Tabi ki hayır. Her zaman ki hızımızla ve eğlenceli turumuzu bu sefer Kızılcahamam'ın arkasına yönlendirip altın pedallarımızı oraya çeviriyoruz...

Turumuz doğayı, yeşili, tabiyatı sevenlere gelsin... :cheer:

Etkinlik tarihi : 8 Temmuz Cumartesi, 9 Temmuz Pazar

Buluşma yeri : A.O.Ç. Kavşağı

Buluşma saati : 15:00 (Cumartesi)

Program : Buluşma yerimizden başlayıp Kazan'a. Kazan'dan kargasekmez yokuşunu çıkıp Kızılcahamam'a ineceğiz. Sonra 4 km daha gidip kamp alanına varacağız. Çadırlarımızı kuracağız. Kamp alanında hamama girip mangalımızı yakacağız. Pazar sabahı ise güzel bir kahvaltı ardından geri dönüş yapıp turumuzu sonlandıracağız...

Sürüş hızı : Grup disiplini içinde pedallanacaktır...

Etkinlik km : 110 (Gidiş)

Tüm spor ve bisiklet gönüllülerini bekliyoruz.

Not: Etkinliklerimizde eldiven KASK hayati ve mecburidir...
(yagmurluk,ic lastik,gunes kremi,... vs.) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Organizer.
Görkem Kılınç
kilincgorkem@hotmail.com
05543201005
Saygılarımla...

¬¬¬¬ Hava Raporu ¬¬¬¬
Cumartesi
Sıcaklık (°C) : En düşük 18, En yüksek, 30
Rüzgar (km/sa) : Yön, Kuzeyden Hız, 12
Pazar
Sıcaklık(°C) : En düşük 17 , En yüksek 29
Rüzgar (km/sa) : Yön, Kuzeyden Hız, 17

Bisiklet ve sizin için gerekli olacaklar…
K.E.G. (Kask, Eldiven, Gözlük)
Yedek iç Lastik
Tamir takımı, patlak takımı
Çakı
Kilometre Saati
Bisiklet için ön ve arka aydınlatma

Konaklama için gerekli olanlar…

Çadır
Uyku tulumu
Mat

Giyim için gerekli olanlar…

Tayt, forma, yağmurluk
Yedek giysiler
Şapka
İç çamaşırı
Çorap

Sağlık için gerekli olanlar…

Güneş kremi
Sivrisinek kovucu
Ağrı kesici - gripin
Yara bandı
Krem

Güvenlik için gerekli olanlar…

Harita
İletişim için telefon
Nüfus cüzdanı

Diyer ihtiyaçlar

Kancalı lastikler
Fotoğraf makinası ve yedek piller
Nakit para
Kalem
Not Kağıdı
Çakmak(Gazının tam dolu olmaması lazım patlamaya karşı önlem.)

Bir gün geç de olsa ben de herkesin kandilini kutluyorum. Cumartesi günkü tura katılmam biraz zor görünüyor. Büyük ihtimalle cumartesi de çalışcam. Ama şartları sonuna kadar zorlayıp gelmek için elimden geleni yapacağım.

• Beğen
yaaa bende gelmek istiyoruuuuuum ama hep benim gelemeyeceğim zamanlar düzenliyorsunuz.. küstüm size.. yaaa valla acayip imrenmeye başladım yaaa sizinle gelmek istiyorum ama karadeniz de baya bi çekiyo beni oralara inşallah geldikten sonra bide benimle çıkarsınız inşallah hepinize iyi yolculuklar ...

• Beğen
merhaba arkadaşlar. bende 44 yaşına merdiveni dayamışken aranıza katılmak istedim. sigarayı bıraktıktan sonra zaten var olan kilo problemi yeniden gündemin baş sırasına oturdu. mahallemde ( çayyolu/ yaşamkent) boş vakitlerimde gezinti yapabileceğim , arada arkadaş guruplarıyla gezilere katılabileceğim 172 boya 95kilo ağırlığı taşıyabilecek vede yolda bırakmayacak bir bisiklet araştırmaya başladım . google amca çok şey biliyor burayada onun sayesinde ulaştım. bugün erdem beyle telefonda tanıştık sağolsun benim için o da bisiklet araştırmaya başladı.

araştırdıkça yeni şeyler öğrendim öğrendikçe de kafam karıştı. ( bilgi herzaman insanı mutlu etmiyormuş ) . 200-300ytl ye bu işi hallederim diye düşünürken çıta 500ü geçti ve ben hala kararsız bir haldeyim.

en son olarak bisiklet sayısını 6 ya düşürdük. bunun yanında pedallı bir yaşama merhaba deyip devamını getirip getiremeyeceğim konusundada kendimle ilgili kuşkularım var. işe gidiş gelişlerde kullanmamın mümkünü yok gibi. ( mesafe 30km ve 2 seçeneğin 1i konya yolu kepekli yokuşu diğeri çayyolundan incek bulvarına çıkıştaki rampa, işyerinde duş imkanım yok ve gidiş geliş saatleri düzensiz.)

bu nedenle ilk etapta 500lira civarında ( ki aşşağısı olursa daha iyi olur kask eldiven vs olmazsa olmaz onlar içinde bir harcama gerekiyor.) bir bisiklet arıyorum. kadrosu sağlam bir bisiklet olursa ilerde donanımı değiştirme yoluna gidilebilir. nasıl olsa dişliler-zincir gibi çalışan parçalar bir süre sonra aşınacak. yenilerken donanım seviyesini yükseltebilirim diye düşünüyorum.

alabileceğim limitler içindeki modeller:

1- Scott 2009 Aspect 50 bu limitleri çok aşırı zorluyor ekonomik olarak
2- kron xc 1000 ~ 650 lira
3- sedona sd 711
4- geotech sherpa 360tl
5- geotech fun 476tl
6- salcano astro

bunların içinden bir seçim yapmam gerekiyor. beni bu çıkmazdan kurtarın lütfen. yardımlar için şimdiden teşekkürler.

@SerdarAktas90

serdar pm atamıyorum yeni üye olarak msn den görüşelimmi ? müsaitseniz.

• Beğen
anka daşlarım ahmet bey telefon ile bana ulaştı ver benden yardımcı olmamı istedi fakat benimde bisiklet ile ilgili bilgim ve deneyimim sizler kadar fazla değil bende sizinde fikrinizi almak için buraya yönlendirdim kendisini ...yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ankadaşlarım

@EXTASY

herşey için çok teşekkür ederim erdem bey,
yarın lütfü bey çay içmeye davet etti. gelin bi üstünüzde ne iyi durur, neye gücünüz yeter bi bakalım dedi . 2. ve 3. seçenekten biri olacak gibi. sizi msn de ekledim. on olursanız görüşürüz. tekrar teşekkür ederim .

• Beğen
@Ahmet Bolgi

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz ..

4.5.6 secenekler tarafımızca elendi :)

Şaka bir yana scott kron sedona yazmıssınız .. sizde benim gibi kilolusunuz .. kronla sedonayı da bu yüzden eledik Geriye kaldı scott..scott kadro üzerinde parcalar para etmesede sadece ismine para verenler mevcut fakat ben size 2 yıldır bisiklet toplayan biri olarak kesinlikle TREK veya CORRATEC tavsiye ediyorum..TREK - MARIN bisikletlere sds bisiklette bakabilirsiniz..SDS Bisiklete bir gidin.Hiç birşey almanız gerekmiyor..Sadece bisiklete yeni baslayan biri olarak tavsiyeler almıs olursunuz ben özellikle TREK tavsiye ediyorum...

SDS Bisiklet .. Lale Sokak No:13/A Sıhhıye / Ankara

www.sdsbisiklet.com

Saygılarımla..

Mert KABTAN

Öncelikle bisiklet dünyasına hoş geldiniz. Bisiklete binmenin yaşı yok, aldıktan sonra şu anda size yapılamaz gibi gelen mesafeleri pedallamaya başlayınca siz de şaşıracaksınız.
Bisiklet konusuna gelince, gönlünüzün çektiğini alın. Ankara'da gerçekten iyi bisiklet mağazaları var. Herkes "benim bindiğim daha iyidir" diyeceğinden mağazaları dolaşarak daha gerçekçi bilgileri alabilirsiniz. Kolay gelsin...

@Ahmet Bolgi

1-trek
2-corratec
3-marin

Bence tercih sıralaması bu şekilde olmalı. Mert'in dediği Demirtepe'deki SDS Bisiklete giderseniz her türlü konuda yardımcı olurlar.

Geri