Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
Ben direk aştiye gitçem. Ama hangi firmadan aldınız biletleri? Orada sizi nasıl bulcam?

@gokdaltercume

Taiwanlı komşum verdi bi ihi tekerlekli birazdan görürsün abim ;)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Türk bayrağı ve grubun amblem gibi bir şey var bende pek benzemiyor ama fotoğraf çektirmek için yeterde artar :)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Ya kimsede dijital foto makinesi varmı bana ödünç verebilirmi?
Numaram 05054134306

çanakkale yolcuları yolunuz açık olsun dikkatli gidin :D arkadaşlar çanakkaleye giden ekipde avea hattı olan birinin numarasını bana verebilirmisiniz bende akçayda karşılayım onları

@Caner Öğülmüş

Bu cuma sabahı izin alabilirsem ordayım ^^Akçayda zeytinli tarafındayım doktorlar sitesinde :p

Aştiye grubu gecirmeye giderken ufak bir kaza gecirdim..Aştiye gelemedim özür dilerim :(

şafak abi düştügümde ilgi alaka ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim..

@Mert Kabtan

Mertcim normalde sen düşmezdin ama iç lastik yarılınca bir anda düz giderken kontrolünü yitirdin olur böyle =) sağsın ya bizim için önemli olan bu Yola çıkan abilerimizin arkadaşlarımızın sanada geçmiş olsun dileklerini ileteyim bu arada

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@Şafak Atilla Akpınar

Yetiştigine sevindim :) kaç kişi gittiler

6-7 kişi yolcuydu.Uğurlamaya da bir o kadar kişi geldi :) Egenin yolları mıcır üstüne mazotdur ve yolun beyaz çizgisinin hemen bitişiğinde otlar başlar....
Ki o sıcakta da lastik resmen yapışıyor.Umarım kazasız ve az patlak ile atlatırlar

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Geri