Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

yolcuları uğurlamaya ben de gelirim büyük ihtimal...kaçta nerde oluncak buluşma planı bellimi...

Scudo
@tobleron

Evet Çanakkale yolcuları bize de bildirin kaçta nereden bineceksiniz. Ona göre ayarlayalım kendimizi.

• Beğen
Tepkiler: murty
Çanakkale yolcuları, yolunuz açık olsun. Uzaklarda olduğumdan aranızda olamıyorum ama kalbim sizlerle. Bol bol resim çekmeyi ihmal etmeyin. Unutulmaz bir gezi olacağına eminim, katılabilmeyi çok isterdim. Ankara'da görüşmek üzere :)

Benim acil sele arkasi bagaj bulmam lazim. Nereden temin edebilirim ? Erdoganlarda ve SDS de kalmamis.....

Ahmet abi delta bisiklete bak.

Bu arada biletler saat 14.00'a kadar ayırıldı. CAN SARI adına. (Aklımıza ilk Can abi geldi :D)

Toplamda 7 kişiyiz 3 bilet şuan alındı. Biletlerinizi bugün saat 14.00'a kadar alıdınız aldınız...

Arkadaşlarım sizinle birlikte gelmeyi bir taraftan çıok istiyorum ama 2 sebepten dolayı zaten gelemem 1. sebep dükkanda benden başka kimsenin olmayışı yani izin alamamam 2. ve en önemli sebepte tatilimi ailem ile birlikte geçirmek isteğim.. ama tüm kalbim ile birlikte sizlerin yanında olacağımdan hiç şühpeniz olmasın bu akşam büyük ihtimalle sizleri uğurlamayada gelemeyeceğim ama belli olmaz eğer benden istediğiniz birşey varsa lütfen söyleyin.. yolda falan kendinize dikkat edin görkem sende bi çılgınlık falan yapayım deme tamam mı hepinizi seviyorum kendinize dikkat edin allaha emanet olun hayırlı yolculuklar

• Beğen
Tepkiler: lindemann
:) @aurora79

Abi çok özür diliyorum :(

Her şeye rağmen bu gezide sizleri yalnız bırakmıycam :cool:
Akşam ben Aşti ye gelsem olurmu şimdi yolda belde bi şey olur :D

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Merhaba arkadaşlar,

Bende Ankara/Çankaya Cevizlidere Caddesinde oturuyorum. Geçen gün uzun süredir almayı ertelediğim bisikletimi aldım. İlk adımda giriş aşamasında bir bisiklet düşündüğüm için Bianchi Replay aldım. Aletin her işlemini tamamladık deyip verdiler. Bende sabah Bilkente yola koyuldum. Gidişte bir sıkıntım olmadı. Ama dönüşte yokuş aşağı salınırken birden birkaç vida ve somun farçası havada uçuştu hatta biri omzuma falan fırladı ama nereden fırladığını bir türlü anlayamadım. Durdum ama düşen vidalarıda bulamadım. Şuan bisikletin pedal ya da orta artırıcı tam bilmiyorum o kısmından pedala yüklendikçe kıtır kıtır diye sesler geliyor. Cumartesi günü servise götürüp durumu izah etmeyi planlıyorum. Bende bu gruba katılmak isterim.

Sevgiyle kalın..

• Beğen
@Mehmet Dursun GÜL

Gecmis olsun, ilginc bir ariza olmus. hem de ilk sürüste.... bence hemen servise götür...

• Beğen
Teşekkürler cumartesi günü ilk işim servise götürmek olacak. Çankaya'da Hürriyet Caddesinde bir servis varmış bana en yakın orası var ama arkadaşların önerdiği iyi bir Bianchi servisi varsa ve bi güzel tarif ederlerse (3 aydır Ankara'dayım heryeri tam bilmiyorumda) ona da götürebilirim.

• Beğen
Selam grup.

Sizden küçük bişi istesem :) Yazıcımın bozuk olması nedeniyle grupun gezi tabelasını çıkaramadım. Eğer yazıcısı olan biri varsa ve akşam bizi uğurlamaya geldiğinide verebilecekse lütfen yardım etsin...

Şimdiden teşekkürler.

Linki burada:
(link)

7 adet çıkarılacaktır...

• Beğen
@Görkem Kılınç

Bunu aslında seffaf poset ıcıne koyup arka bagajın oraya asabılırız nasıl fıkır ?
Bende yazıcı var ama sıyah beyaz :)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Geri