Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@stheaven

Olur tabi Can Abi. Bir araya gelmemiz lazım turun detayları için. Bu arada benim henüz kesinleşmedi ama daha önce de söylediğim gibi gelme ihtimalim gelmeme ihtimalimden daha yüksek. Ben kesin gelecekmiş gibi hazırlık yapıyorum. İzinden dönecek bir arkadaşım var o döndüğünde kesinleşecek.

@Ekrem Özarslan

fırtına öncesi sessizlik :) herkez çanakkale turunu bekliyor :D

Arkadaşlar,

Çanakkale Gezisine katılım gösterecek arkadaşlar,

Elinizdeki çadır, uyku tulumu ve mat sayılarını, ayrıca çadırların kaç kişilik olduğunu belirten mesajı bana özelden gönderirmisiniz?

Selamlar,

Hala sizlerle tanışmak nasip olmadı Mert'le daha önce tanışmıştık hatırlar belki bisikletimin arka rotorda yamukluk vardı o yüzden servise gitti daha da kalacak gibi daha 10 gün binemeden aldılar bisikletimi altımdan :(

Çanakkale turuna bekar olsaydım kesin katılırdım ama malum evli olunca izinler yanlız takılarak geçirilemiyor.

Bu arada tur makalelerine baktım biraz tur organizasyonlarında hep 20 -30 kişi bende geleceğim demiş ama tur günü (mutlakaki geçerli mazereti vardır herkezin) kala kala 3-4 kişi kalmış gruplar umarım anka da 1-2 kişi kalmaz o tarihte :D eminim çok zevkli bir tur olacaktır canım nasıl çekiyor gelmeyi bilemezsiniz ama imkansız :( inş başka sefere yatısız turlarda sizlerle olmak dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Hatırlatma amaçlı...

Arkadaşlar,

Elinizdeki çadır, uyku tulumu ve mat sayılarını, ayrıca çadırların kaç kişilik olduğunu belirten mesajı bana özelden gönderirmisiniz?

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Şimdi şöyle bir şey var...

19 u için bir plan vardı...Cuma Akşam içinde bir plan çıktı.Hangisi gerçek olcak ilk kez gelcez katılalım
Birde perşembe günleri 20 de güvenparkta toplanılıyor...Anka grubu mu oluyor yoksa herkes karışık mı?

@Şafak Atilla Akpınar

Selam Şafak,

19' u için plan net değil. Cuma akşamları ANKA genelde toplanır.
Bu cumada büyük ihtimal öyle olacak.
Yarında isteyen perşembe turuna katılır.
Forumu takip et, msn ekle, irtibatda kal. )

Ya bu yağmur sonrası bisiklet temizleme olayından nefret ediyorum; çıkmıyor :D Yeni bisiklet alacaklar: mat-siyah kadro almayın:D

İyi geceler Anka...

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Ben mesela dün kadroyu yıkamadım neden kirli olunca binmiş oluyosun buda benim hoşuma gidiyo yani hakkını vermiş gibi oluyosun bisikletin :D

@Ekrem Özarslan

Bende bisikletim servisten gelince bi oto kuaföre vereyim diyorum şöyle iç dış pasta cila felan cirlop gibi olsun :D :D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Hatırlatma..

Arkadaşlar,

Deniz hocam sadece meslektaş olmamızın verdiği meraktan soruyorum.

MCSE & CCNA & RHCE
Voip Expert

bunlar eğitimini aldığın anlamına mı yoksa sınavları verip sertifikaları aldığın anlamına mı geliyor? (zira sınavlara felanda girdiysen çok sağlam para harcamışsındır :eek: )

• Beğen
Tepkiler: aurora79
@Uğur Güngör

yok abi ben işin mutfağındayım. :D sadece eğitimlerini aldım. sınavlara o kadar para vermem..

• Beğen
Tepkiler: Uğur Güngör
@aurora79

Bence en doğru karar bide senelik güncelleme felan var bazılarında para tuzağı

------------------------------------------------------------------------
Hava kapalı olmasına rağmen uzun zamandır görmediğimiz dostları görmek
hasret gidermek için bu akşam turlamaya karar verdik :)

Tarih :16 Temmuz 2009 Perşembe

Buluşma yeri : SDS Bisiklet

Hava Durumu : Yoğun bulutlu (Meteoroloji yağmur göstermiyor, lokal olabilir.)

Katılacak arkadaşların kask, eldiven, yağmurluk, gece aydınlatma ekipmanı ile gelmeleri önemle duyrulur.

--------------------------------------------------------------------------

@stheaven

Abi cuma akşamı değilmiydi. Ben işlerimi cumaya göre ayarlamıştım.

Geri