Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
@murty

10 Haziranda benim doğumgünüm .:) yetişebilionmu abi :D

Serdar abicim saolasın.. Hep beraber nice güzel yıllara diyelim..

Görkem evet haklısn ben tarihleri karıştırışım.. 17si değil 15i olacak Cuma akşamı SDS de..

Murat kardeşim, dediğin gibi alternatif bir gezi değilde bizim için yapılmış ek bir faaliyet gibi düşünebiliriz. en azından tanışma amaçlı olur..

Arkadaşlar bu arada elmadağ yolu ile ilgili bilgileri veriyorum

Konyayolu buluşma noktasından itibaren 20 km civarında yol katedilecek..

işte güzergah :
http://img15.imageshack.us/img15/3074/24886877.jpg

Tırmanacağımız rakım farkı 480 metre. Yolun son 500 metresi patika. 50 metresi elde çaıkacaz.

Sucuk ekmek yapalım diyorum :)

MTB modunun ne gibi getirileri olacağını bilmiyorum doğrusu, Eymirde iniş mükemmeldi ama :D. Bu arada Keçiörenden katılanlar için alternatif bir yol daha kısa oluyor ama kısa yol iyi midir? Bu tartışmaya müsait bir konu. Benim evden Deniz Kardeşin çizdiği hedefe 30,34 km ediyor bu alternatif rota. Nato Yolu'na girilen noktada birleşiyor. Tabii İmrahor Vadisi tercih ve tavsiye ediliyorsa oradan gitmek uğruna alternatif yolu rafa kaldırabiliriz. Fikirdetelim bakalım. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Sucuk ekmek için parmağımı kaldırıyorum. :lick3:

Arkadaşlar parkur çok zorlu olmasın, ben 28" ince lastiklerle yolda kalırım. Uzun olsun temiz olsun:D

@Hacı Murat ŞAHİN

Arkadaşlar sizden öneri gelmeyince artık kendim düşündüm taşındım hep birlikte sürmenin daha keyifli olduğunda karar kıldım. Ne kadar uzarsa uzasın denilen yerde buluşalım, nereden diyorsanız oradan da gidelim. Ama sonra yol uzun gelir de daha fazla gidemezsem beni çekersiniz ona göre. Çekme halatı benden merak etmeyin :).

Bu arada bu akşam için fazla görüş gelmedi, katılacak mıyız acaba?!!

@Hacı Murat ŞAHİN

Gezi hakkında yeterli malumat ve bilgilendirme sunulmadığı, katılacaklar listesi oluşturulmadığı ve güncel olmadığı için uygun görmediğini belirterek geziye katılmıyoruz. Yarın akşam SDS'de 20:30'da görüşürüz.

Ben yarın akşam aranızda olamayacağım ama pazar günü müsaitim. Hava da güzel olacağa benziyor bence değerlendirelim. Bu arada 19 mayısı da boş geçirmeyelim.

Geri