Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Fotograf varmi??

Scudo
Merhaba ANKA'lılar. 10 Mayıs Pazar günü Mavi Göle gidiyoruz. İşte ayrıntılar;

Buluşma yeri : SDS Bisiklet - Kızılay
Buluşma saati : 9:45
Hareket Saati : 10:00

Program: SDS Bisikletde buluşuyoruz. Saat 10:00'da Mavi Göle yola koyuluyoruz. Orada mangalımızı yapıyoruz, keyfimize bakıyoruz...:cool:

Hava raporu :
Sıcaklık
En düşük 6, en yüksek 19

Hadise
Çok bulutlu

Rüzgar
Yön: Kuzeyden
Hız: 12

Not:Etkinliklerimizde eldiven ve KASK takılması önemle belirtiyoruz.Ayrıca hava durumu değişiklik gösterebilir ve yağmurluk, içlastik, pompa vs. getirmeniz yararınıza...

İletişim için;
gorkemo_778@hotmail.com

Saygılarımla

Güzel bir cuma akşamı oldu. Deniz çaylar için ben de teşekkür ederim. Pazar günü turu mutlaka gerçekleştirmemiz ancak anneler günü dolayısıyla erken bitirmemiz iyi olur.

Sonunda mangalın tadına da bakacağım. :D

Arkadaşlar buradaki gezi organizasyonlarını forumun "Gezi ve Tur Duyuruları-Organizasyonlar" kısmında da ilan ederseniz daha cok kişiye ulaşmış olunabilir. Ankaradaki faaliyetlerden de diğer arkadaşlar haberdar olmuş olurlar.
görüşmek üzere...

@enginayan

Evet su an sehirici turlarla gundemdeyiz ,ama yazin buyuk turlarla forumu salliycaz ins

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Arkadaşlar hani tekrardan kafa karıştırmak gibi olması ama aslında ben elmadağ olsun istemiştim... Herneyse O gün sanırım biraz kafalar karıştı bende bişey demek istemedim..

yarın sds de görüşmek üzere.. Tüm annelerin anneler günü Kutlu olsun..

Domuz gribi Cin e sicramis :)
Ben gelmez diyordum ,gecen hafta ulkesindeki griple hic alakasi olmayan meksikalilari sinir disi etmesiyle gundemden dusmeyen Cin e domuz gribi gelmis :)

Deniz Kardeşin dediği gibi bir sonraki turu Elmadağ'a yapma teklifini değerlendirelim diyorum arkadaşlar. Haftasonuna kadar herkes fikrini belirtsin de cuma günü aksilik olmazsa karar verelim. Malum yağmur falan olursa cuma bir araya gelemeyebiliriz. TRT'den sonra 10 km falan daha gitmek gerekiyormuş, yani benim sandığım gibi uzak değil, başka uzak zanneden varsa yanılmasın. Ama yolun son kısmı MTB lastiği istermiş.

Deniz kardeş sen de harita, mesafe, varış noktası gibi konularda bilgi verirsen ben dahil bilgilenmiş oluruz.

Merhaba Anka'lılar...

Resimlere burdan ulaşa bilirsiniz : (link)

Pass : ankabisiklet

Bu link ile gezi yazısına ulaşabilirsiniz : https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=545733#post545733

Bu arada bisikletim bitkisel hayata girmiş durumda inş. kurtarırım halledersem önümüzdeki pazar günü benim içinde uygun olur Elmadağı Turu ;)

Evet yarın doğum günüm :)

Günaydın ANKA... Bugün Görkem kardeşimizin doğumgünü ve 18 mayıs ta benimki olduğu için ortak olarak 17 sinde sds de küçük bir kutlama düzenliyoruz.

Tüm ANKA yı mutlaka bekliyorum.. 20:30

Görkemim nice yıllara...

Arkadaşlar biliyorum aslında Cuma akşamları pek çoğumuz için gece turuna daha müsait, bazılarımız için ise farketmiyor. Benim için rutin cuma akşamları en iyisi ancak perşembe akşamı Ankara geneli için Güvenpark'da buluşmak ve gece turu gerçekleştirmek üzere çağrı yapılmış. Ben daha önce yaptığım çağrı gereği (aslında cuma da düzenleyebilirlerdi diye düşünüyorum ama belki geçerli bir gerekçeleri vardır) bu tura grup olarak katılmayı öneriyorum. Benim fikrimce özellikle geniş katılım olacaksa biz de orada olmalıyız.

Burada grupça alacağımız karara imkan elveriyorsa uyalım.

Elbette cuma turumuza engel değil, ona alternatif olarak değil de fazladan bir etkinlik olarak düşünelim.

Bir de cumartesi Hacettepe Beytepe Kampüsünde bahar şenlikleri eşliğinde mtb müsabakaları da olacakmış. Sanırım SDS etkin rol üstleniyor. Alana ücretsiz girebilmek için önceden SDS de kayıt alacaklarmış. Bu konuda da fikirlerimizi paylaşalım derim.

Gününüz güzel olsun.

@Hacı Murat ŞAHİN

ANKAdaşlar cumartesi beytepede yarışacagım destekleriniz bekliyorum.Gelirseniz sevinirim..Bu arada Kenan Doğulu konseri varmış cumartesi günü..

Perşembe turlarına gelince izmirde başlamış olan perşembe aksamı turları tüm türkiyede yaygınlaşmayı hedefliyor.Bizde bu arkadaslarımıza yardımcı olalım akşam turlarını bizde perşembe yapalım derim...tabiki benim dememle olacak diye birşey yok herkes fikrini söylesin bir karara varalım

Geri