Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Cuma akşamı buluşma, tur, vs...
Buluşma yeri : Güven Park - Kızılay
Buluşma saati : 20:30

Program: Güven parkda buluşup A.O.Ç.'ye ilerliyoruz. Yanınızda yiyecek getirirseniz onu hüpletiyoruz veya dilediğimiz menüyü seçiyoruz.:lick3: Grup için bir beyin fırtınası yapıyoruz. Daha sonra isteğe bağlı harekete geçiyoruz.

Hava raporu :
Sıcaklık
En düşük 8, en yüksek 20

Hadise
Gökgürültülü sağnak yağışlı

Rüzgar
Yön: Güneydoğu
Hız: 8

Not:Etkinliklerimizde eldiven ve KASK takılması önemle belirtiyoruz.Ayrıca hava durumu değişiklik gösterebilir ve yağmurluk, içlastik, pompa vs. getirmeniz yararınıza...

İletişim için;
gorkemo_778@hotmail.com

Saygılarımla

Bu arada Ahmet abi İzmir'den ne getirdin. :confused: Mesir macunu deme :cool: :crazy292:

Scudo
hava güzel ben kötüyüm ya 3 gündür her sabah antrenmana cıkıyoruz üşüttüm :( dün gecede dişimin agrısından uyuyamadım yarın akşam bir aksilik olmazsa geliyorum

gecmiş olsun mert!
Görkem : Hadise demişsin de, aklım bambaşka yerlere gitti... az kaldı eurovizyona, 16 sinda... "Hepimiz seninleyiz Hadise" :)
yarin aksam görüsmek üzere ANKA...

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@Mert Kabtan

Geçmiş olsun. Diş ağrısı nedir iyi bilirim. Diş tellerinden bi kurtulamadım gitti :eek:

Cuma gelmemezlik yapmayın sakın ! Pazar günü nereye gideceğimizi konuşacağız hem. Gelmezseniz ben gelir alırım haa !:cool:

Bu arada grubun ilk mesajını yeniden yazdık baya güzel oldu

ilk rsimde yokum :(

Hep beraber mi :D

ooo herkes burda ya... ben spd ayakkabilirimi parlatmaya gidiyom... görüsmek üzere ;)

güzel bir cuma aksamı turunu tamamlamıs bulunuyoruz ..deniz abi çay için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: aurora79
Geri